Brak i veze

RUČALI SU U RESTORANU ISPOD VODE, A ONDA SE ISPRED NJIH POJAVIO RONILAC: Devojka je vrisnula kada je videla šta nosi u rukama, a ono što je usledilo ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

Potez ovog mladića je bio više nego hrabar, a komentari ne prestaju da se nižu.

15.08.2023 13:00

RUČALI SU U RESTORANU ISPOD VODE, A ONDA SE ISPRED NJIH POJAVIO RONILAC: Devojka je vrisnula kada je videla šta nosi u rukama, a ono što je usledilo ostaviće vas bez daha! (VIDEO)
Printscreeen/TikTok/esh1997x

Odlasci na kafe i večere uobičajeni su za svaki par. Ukoliko oni borave u drugom gradu svakako će posetiti nešto po čemu je on poznat i obići neki dobar restoran. Naravno, jači pol se trudi da svoju voljenu damu iznenadi sa nečim što će pamtiti do kraja života, a često mnoge ni ne sanjaju šta se iza toga krije.  

Aiša iz Mančestera je bila među retkim devojkama koje su imale priliku da sa partnerom posete restoran koji se nalazi ispod vode i da uživaju u lepoti podvodnog sveta. Iako je mislila da će pred njenim očima da se pojave ribe i morske životinje u jednom trenutku je ostala u potpunom šoku kada se ispred nje i njenog momka pojavio ronilac. Iako je mislila da je u pitanju samo istraživanje podvodnog sveta i da on želi samo da pozdravi goste iz restorana, on je imao drugačiji plan.

Printscreeen/TikTok/esh1997x

Momak je želeo da devojci priredi pravo iznenađenje koje će pamtiti čitavog života

Ronilac je držao u rukama natpis "Da li hoćeš da se udaš za mene?" koji je pokazao devojci, koja je naizgled bila u šoku. Momak je ustao i naočigled prisutnih u restoranu izvadio prsten i zaprosio svoju devojku. Dirljiva prosidba nije nikoga ostavila ravnodušnim, a devojka je u narednom videu pokazala kakva je bila atmosfera u restoranu i da su bili pozdravljeni ovacijama i pevanjem pesme "Ciao bella".

Snimak je sakupio 2,6 miliona sviđanja, a mnogi su bili oduševljeni kreativnošću momka i načinom na koji je devojci pokazao ljubav, ali je bilo i šaljivih komentara.

- Ako plače, ona je ta

- Ovo je prva prosidba koja me je rasplakala.

- O Bože ovo je toliko lepo, čestitam!

- Zamisli plivaš do pogrešnog stola sa tim znakom.

- Zamisli da je rekla ne - bili su samo neki od komentara.

 

 

Mnogi su komentarisali kako je ova scena dirljiva i da je momak učinio zaista divnu stvar kako bi njegovoj devojci to ostalo zauvek u sećanju. Neki su rekli kako će verovatno imati šta da ispričaju deci i da na ovaj način stvaraju uspomene. Mnogi su komentarisali da kada se neko odluči na ovakav korak mesto uopšte nije bitno već odluka, ali da je svakako ovo stvorilo poseban utisak kako kod devojke koja je zaprošena, tako i kod prisutnih koji su svedočili ovoj emotivnoj sceni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)