Brak i veze

NAKON JEDNOG NJENOG PITANJA USLEDILA JE DRAMA: Devojka nije znala šta ju je snašlo, o rečima njenog partnera bruje društvene mreže (VIDEO)

Jedan suprug je u Tik-Tok snimku pokazao kako mu nikad nije dosadno sa supugom i da zna da pronađe način da se zabave.

12.08.2023 12:01

NAKON JEDNOG NJENOG PITANJA USLEDILA JE DRAMA: Devojka nije znala šta ju je snašlo, o rečima njenog partnera bruje društvene mreže (VIDEO)
Printscreeen/TikTok/shdayandmal

Svaki par ima neke svoje rituale i šale putem kojih se povezuje, a često u tim šalama muškarci su glavni pokretači zabave, koje mnoge žene ne znaju da shvate. Iako damama prija da nas partner zasmejava i izmami osmeh na licu, nekada neslane šale znaju da frustriraju i da ih pošteno iznerviraju. Često iza toga nema zle namere jačeg pola.

Jedan muškarac je pokazao u Tik-Tok objavi, koja je sakupila 2,2 miliona sviđanja, kako se našalio sa svojom devojkom, zbog čega je ona postala besna. Pošto su ušli u auto, a njegova partnerka je želela da čuje njegovo mišljenje vezano za njene trepavice, Tiktoker je automatski počeo da ponavlja reči za njom odnosno da paralelno sa njom izgovara isto što i ona. 

Printscreeen/TikTok/shdayandmal

Devojka je počela da priča a onda je momak počeo da je paralelno prati istim rečima

- Kimao, zašto to radiš? Zašto to radiš? Želiš da me iznerviraš- počela je da viče devojka dok ju je on pratio u svim rečenicama kako ih je izgovarala. 

Devojka je pokušala da ga opet pita šta misli o njenim trepavicama, međutim, momak je bio uporan u svojom zadirkivanju. Iako se nasmejala u par trenutaka, kada je videla da on ne odustaje, opet ga je pitala zbog čega to radi ali je bilo bezuspešno i to ju je prilično razbesnelo.

- Ti je vrlo dobro znaš.

- Toliko ste usklađeni.

- Kakav bes, sve što je mogla je da se smeje.

- Situacija u kojoj ne zna da li da besni ili da se smeje je komična.

- Želim da znam koliko ste dugo zajedno jer je nepojmljivo koliko je dobro poznaješ.- komentarisali su korisnici mreže.

Momak je u komentarima pokazao kako se i na druge načine šali sa svojom temperamentnom devojkom, koja se nije ustručavala ni da povisi ton na njega, a ni da ga gurne u jednom trenutku, kada ju je iznervirao. 

 

Tiktoker je pokušao da se igra sa njenim nestrpljenjm još jednom kada je zaspao usred razgovora što je nju izbacilo iz koloseka. Devojka je počela da viče na njega, pitajući ga sve vreme da li mu je dosadna i zbog čega pokazuje takvo nepoštovanje, što je njemu bilo izuzetno zabavno pa je podelio sa svojim pratiocima. 

Ovaj par na mreži prati milion korisnika i njihovi sadržaji su zabavnog karaktera. Često u njima rade skrivene kamere jedno drugom na koje svaki put nasedaju ne shvatajući da je po sredi šala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)