Brak i veze

POGLEDAJTE ŠTA JE OVA ŽENA PITALA SUPRUGA: Prvi deo pitanja bio je uobičajen, a drugi ga je doveo do suza! (VIDEO)

Ovakve situacije se svakodnevno dešavaju, ali ovakav obrt niko nije očekivao.

10.08.2023 16:00

POGLEDAJTE ŠTA JE OVA ŽENA PITALA SUPRUGA: Prvi deo pitanja bio je uobičajen, a drugi ga je doveo do suza! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/himandherofficial

Nedoumice i nesigurnosti su prisutne kod mnogih dama čak i kada su u braku. Žene često nesvesno i neplanski započnu neke rasprave i to nekim nizgled bezazlenim pitanjima pa muškarce ostavljaju zatečene. Jači pol kaže da su to često pitanja tipa "da li sam debela?", a činjenica je da su "nadrljali", ma koji god odgovor dali.

Printscreen/TikTok/himandherofficial

Lizli je pitala Rikija zbog čega je sa njom.

Lizli je poznata tiktokerka koju, sa njenim suprugom Rikijem, na ovoj društvenoj mreži prati preko 4 miliona ljudi. Pošto, kao i svaka žena deli svoje nesigurnosti, ona je želela da dobije odgovore na neka pitanja, pa je logčno, pred spavanje, postavila suprugu jedno pitanje.

- Zašto si sa mnom?- pitala ga je ona sramežljivo i tužno.

Suprug ju je pogledao pomalo uplašeno izustivši samo "dušo" nakon čega je ona opet postavila isto pitanje. Pošto je on ćutao i nije znao šta da odgovori ona je krenula ofanzivno.

- Da li si sa mnom zbog toga što ličim na Megan Foks? Mnogi kažu da ličim na nju - dodala je ona, nakon čega je Riki prasnuo u smeh ne mogavši da se zaustavi. 

Nakon što ju je pogledao još jednom, nastavio je da se smeje shvativši da je po sredi šala i zabava i da je ona sakrila kameru. Snimak je sakupio 1,4 miliona sviđanja, a pratioce je ovaj "okršaj" prilično zabavio i nasmejao.

 

@himandherofficial Not but someone did say I looked like Megan Fox.. 😒 #couples #couplegoals #relationships #fyp ♬ original sound - Ricky & Lesly

 

- Rekla sam ovo suprugu i rekao mi je da izgledam kao Deni Devito.

- Kako je napravila facu kao Megan Foks

- Izgubila sam se kada je pomenula Megan Foks.

- On nije mogao da se zaustavi sa smehom.

- Smeh je jedno, ali smejati se ovako je drugo. Ne verujem da bih ovo preživeo sa mojom suprugom - glasili su samo neki od komentara. 

Ovaj par svakodnevno zasmejava široki auditorijum i mnogima su omiljeni bračni par i mnogi kažu da im se dopada njihova energija. Više puta je Lizli Rikiju priređivala ovakve situacije, gde bi sakrila kameru, a njegov zarazan smeh je ono zbog čega mnogi prate njihov sadržaj na ovoj društvenoj mreži.

Lizlin ozbiljan izraz je takođe nešto što fascinira mnoge pratioce i pitaju se kako se suzdržava da se ne nasmeje. Riki ozbiljnost ume da prekine svojim gromoglasnim smehom i na taj način stavi supruzi do znanja koliko je zabavna.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)