Brak i veze

NOĆ PRED VENČANJE DOBILA JE PORUKE OD DRUGE ŽENE: Ono što je ova žena uradila na ceremoniji ostavilo je sve bez teksta, mladoženja pobegao iz crkve! (FOTO)

Gosti su gledali scenu koja im se odvija pred očima i nisu mogli ni da progovore od šoka.

13.08.2023 15:02

NOĆ PRED VENČANJE DOBILA JE PORUKE OD DRUGE ŽENE: Ono što je ova žena uradila na ceremoniji ostavilo je sve bez teksta, mladoženja pobegao iz crkve! (FOTO)
shutterstock.com, printscreen

Venčanje je dan koji će mladenci, kao i njihovi najbliži pamtiti ceo život. To je jedna od najlepših svečanosti koju budući mladenci provode u sreći i veselju, jer će uslediti sudbonosno "da". Međutim, veoma često dolazi do nekih nepredviđenih situacija, ali ova je zaista neuobičajena. Ispovest jedne devojke ganula je mnoga srca, ali takođe i njena hrabrost, jer je ceo nemili dograđaj okrenula u svoju korist i proslavila iskrenost i svoju slobodu. 

- Bili smo zajedno šest godina. Aleks je neko za koga sam želela da se udam, jer je on bio oličenje svih mojih devojačkih snova. Međutim, poruke od druge žene koje sam dobila pre samog venčanja uništile su mi život - započela je svoju ispovest ova devojka.

shutterstock.com

Ova mlada je dobila poruku od ljubavnice svog verenika, veče pre venčanja.

Sedela je u hotelskoj sobi sa svojim prijateljicama kada je videla da joj je stigla poruka. Okrenula je telefon misleći da je poruka od nekoga ko želi da joj čestita, međutim, istina je bila potpuno drugačija. Dobila je poruku od žene sa kojom ju je njen suprug varao. 

- Stigao je niz poruka prepiske između mog supruga i druge žene. On joj je pisao da je mnogo bolja od mene, da je savršena, da bi voleo da sam upola kao ona. Takođe je hvalio njene veštine u spavaćoj sobi i rekao da sa mnom nema ništa od toga. Zakazao joj je viđanje dan posle našeg venčanja rekavši da želi da bude "vrelo" kao nikada pre - dodala j ova devojka u ispovesti, prenosi Dejli Star.

Osećala se slomljeno, ali njen svadbeni dan je trebao da počne za nekoliko sati i morala je da donese odluku. 

- Rekla sam drugaricama da ne želim da odustanem od venčanja. Iako su bile šokirane, podržale su me i pomogle mi da se spremim za ceremoniju - rekla je ova devojka.

Pixabay

Pred oltarom i svim zvanicama razotkrila je njegovu prevaru i rešila da nastavi slavlje i da prolslavi iskrenost.

Međutim, pred oltarom, roditeljima i svim zvanicama rešila je da razotkrije svog supruga uz sledeće reči:

- Danas neće biti venčanja, jer Aleks nije neko za koga želim da se udam i sa kim želim da delim svoju budućnost. Sinoć sam dobila poruke od njegove ljubavnice i sve mi je bilo jasno. Srušio je moj svet, ali želim da idem dalje uzdignute glave - poručila je devojka.

Njen verenik, porodica i prijatelji su ostali bez reči. Verenik je prebledeo i gledao je u njene oči pune suza. 

- Video je moje suze i nije imao šta da doda, samo se okrenuo i izašao iz crkve sa svojim kumom. Rekla sam da svi ostanu i da ću se danas udati za iskrenost i da želim da se svi dobro provedu. Ostali su svi osim njegova dva prijatelja, a njegova porodica mu je takođe okrenula leđa - zaključila je ova nesuđena mlada.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)