Brak i veze

NASAMARILA JE MUŽA KOJI NE SLUTI ŠTA MU ŽENA RADI IZA LEĐA: "Svakog meseca stavim 200 evra u džep, a moj suprug nema pojma koga plaća!" (VIDEO)

Ona planira da zarađeni novac potroši na neki skup hobi.

27.08.2023 13:00

NASAMARILA JE MUŽA KOJI NE SLUTI ŠTA MU ŽENA RADI IZA LEĐA: "Svakog meseca stavim 200 evra u džep, a moj suprug nema pojma koga plaća!" (VIDEO)
/www.tiktok.com/themamabrianna

Žene su često vrlo snalažljive kad treba da dođu do novca čak i kad nemaju posao. Jedna Tiktokerka podelila je na društvenim mrežama kako je nasamarila muža koji nema pojma da joj plaća za čišćenje kuće i obavljanje drugih poslova u njihovom domu.

U snimku, koji je pregledan više od sedam miliona puta, tiktokerka je objasnila kako njen muž svakog meseca plaća čistačicu ne znajući da je to zapravo ona.

- Prvog u mesecu sa bankovnog računa mog muža stiže 200 evra za našu kućnu pomoćnicu - objasnila je  Briana na snimku.

/www.tiktok.com/themamabrianna

Slagala je muža da plaća čistačicu svakog meseca, a novac zadržava za sebe.

Kaže da nisu mogli da priušte čistačicu u periodu kada joj je bila napotrebnija. 

- Tražila sam čistaču pre mnogo godina kada sam bila trudna i povraćala 10 puta dnevno, a u isto vreme brinula o našem jednogodišnjem detetu. Suprug mi je tada rekao da ne možemo da priuštimo čistačicu, ali me je pre nekoliko meseci pitao da li mi je i dalje potrebna, na šta sam odgovorila potvrdno - rekla je ova žena. 

Briana je rešila da novac zadrži za sebe.

- Ono što on ne zna je da sam ja ta koja čisti kuću svakog 1. u mesecu. Upravo sam stavila novac u džep. Mislim da ću taj novac iskoristiti da nađem novi skupi hobi, izgleda da to mom mužu ne smeta - dodala je Briana.

 

 

U opisu snimka pitala je da li neko ima preporuku za skup hobi, a komentari nisu prestajali da se nižu.

- Pošto se radi o temeljnom čišćenju, vaša čistačica bi trebala da naplati najmanje 400 evra - našalio se jedan od ljudi u komentarima

Međutim, na samom kraju video klipa Briana se obratila svim ženama koje su zlostavljane od strane partnera i rekla da to može da bude dobar način da sakupe novac i odu od njega. 

- Ovo uopše nije loša ideja. 

- Treba podržati žene koje su u problemu.

- Mnogo mi se dopada kako razmišljaš - glasili su samo neki od komentara. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)