Roditeljstvo

OTKRILA JE BIZARNI RAZLOG ZBOG KOJEG JE PONOVO TRUDNA: Ova žena čeka treće dete, a njena ispovest izazvala je burne reakcije (VIDEO)

Ova porodica veoma je popularna na internetu i svi prate njihovu porodičnu priču.

19.08.2023 19:00

OTKRILA JE BIZARNI RAZLOG ZBOG KOJEG JE PONOVO TRUDNA: Ova žena čeka treće dete, a njena ispovest izazvala je burne reakcije (VIDEO)
Tiktok/thealexanderfamilyy

Šantel Šinder, tiktokerka iz Kanade, koja na ovoj društvenoj mreži ima 662.000 pratilaca, očekuje treće dete sa suprugim Aronom, a napravila je duhoviti video o svojoj taktici kako da prekoči menstrualni ciklus. Ovaj snimak je privukao veliku pažnju, a mnogi su opisali Šantel kao "super mamu", dok su drugi bili zapanjeni. 

- Kad svake godine zatrudniš pa ne moraš da imaš menstrualni ciklus - napisala je u Tik-tok videu, koji je do sada pregledan više od 4,5 miliona puta.

.

U videu snimku Šantel kaže "Hvala mom muškarcu", dok njen suprug stoji pored nje i drži njihovo dvoje dece. Kako je ponovo trudna, izbegla je menstrualni ciklus još par meseci.

- Svaka moja trudnoća je teška, ali bih radije bila u drugom stanju nego da imam mesečni ciklus - napisala je Šantel.

Ovaj video snimak je brzo podelio mišljenja njenih pratilaca. Neki su rekli da je ovo pobeda, a drugi da je pakao. Mnoge majke su se složile sa Šantelinim iskustvom i rekle da im lakše pada trudnoća nego mesečni ciklus. 

- Pobeda!

- Slažem se, dobila sam troje dece za tri godine.

- Ne treba zaboraviti da je lepo to što su sva deca otprilike istog uzrasta, pa ne morate da trošite mnogo novca na igračke i garderobu - glasili su samo neki od komentara. 

Tiktok/thealexanderfamilyy

Porodica očekuje treće dete

Međutim, ima i onih žena koje ne mogu da zamisle da su "konstantno" trudne, čak iako moraju da se suočavaju sa menstrualnim ciklusom svakog meseca.

-  Čak iako je šala ovo nije smešno. 

- Ne bih mogla da prolazim kroz toliko trudnoća zaredom. 

- Moja trudnoća je bila paklena - glasili su samo neki od komentara onih koji su rekli da im lakše pada menstrualni period od same trudnoće.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)