Brak i veze

OPUŠTENO JE JELA KEKS KAD JE USLEDIO NEOČEKIVANI GEST MOMKA: Devojka je vrisnula i počela da beži, dok je on klečeći na kolenima u neverici gledao šta se dešava! (VIDEO)

Njena neočekivana reakcija izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

29.08.2023 11:00

OPUŠTENO JE JELA KEKS KAD JE USLEDIO NEOČEKIVANI GEST MOMKA: Devojka je vrisnula i počela da beži, dok je on klečeći na kolenima u neverici gledao šta se dešava! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/proposals.video

Kada se odluče na brak mnogi muškarci se trude da osmisle najromantičniju prosidbu za svoju devojku. Maštovitost muškaraca kad je u pitanju prosidba često je neverovatna, mada se većina mladića odlučuje da u trenutku kad procene da je pravi jednostavno kleknu i zaprose svoju devojku.

Na društvenim mrežama se mogu videti najrazličitiji načini prosidbe, ali ono što se dogodili jednom momku ostavilo je u šoku i neverici ne samo njega, već i sve one koji su snimak videli. 

Printscreen/TikTok/proposals.video

Momak je kleknuo da zaprosi devojku ali ovakvu reakciju nije očekivao

 

Na snimku se vidi devojka u opuštenom izdanju u šorcu i majici kako jede keks kada je iznenada njen dečko kleknuo ispred nje i izvadio kutijicu sa prestenom iz džepa. Nakon što je postavio sudbonosno pitanje ona je vrisnula i počela da beži. 

Šta to radiš? Da li si ozbiljan? - vikala je ona na mladića koji je i dalje bio na kolenima.

Prijatelji koji su snimali čitavu scenu bili su u šoku ovakvom njenom neočekivanom reakcijom. S punim ustima keksa ona je pokušavala da progovori i dalje zgranuta prosidbom koju očigledno nije očekivala.

Iako se u prvi mah činilo da će devojka pobeći glavom bez obzira od mladića, ona je zastala i nekoliko puta da pitala da li je ozbiljan. Nakon što je on potvrdio ona je samo izustila "vau", krenula je ka njemu i zagrlila ga.

Snimak se završava njihovim poljupcem a sudeći po njenom izrazu lica i reakaciji ovako nije zamišljala prosidbu. Video je na Tik Toku objavio njen brat uz post:" Moja sestra se verila".

Usledile su brojne reakcije na njegov post.

- Ona definitivno nije spremna da se uda za njega.

- Čini da zaljubljena žene ne reaguje ovako kad je dečko zaprosi. 

- Ona njega ne voli, žao mi je ovog momka. 

 

- Njena reakcija je urnebesna

- Oh, on bi trebalo dva puta da razmisli da li zaista da se oženi s njom posle ovakve rekacije na prosidbu.

- Ne znate šta se krije iza svega ovoga, ona je jednostavno bila iznenađena i zato je tako reagovala. To ne znači da ga ne voli - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)