Brak i veze

SVI SU ZANEMELI KADA SE POJAVILA ONA: Bivša žena je došla na venčanje nekadašnjeg muža, a ovakvu reakciju neveste nije ni mladoženja naslutio (VIDEO)

Niko nije očekivao da će se njih dve tako ponašati iako ih na neki način povezuje isti muškarac.

28.08.2023 19:00

SVI SU ZANEMELI KADA SE POJAVILA ONA: Bivša žena je došla na venčanje nekadašnjeg muža, a ovakvu reakciju neveste nije ni mladoženja naslutio (VIDEO)
Shutterstock

Venčanje je u životu svake devojke nešto o čemu sanja i što smatra svojim posebnim danom. Očekivano je da se taj dan proslavlja sa najbližom rodbinom i prijateljima, a dolazak bivše žene mladoženje niko ne očekuje. Međutim, upravo to se dogodilo na svadbi Šajle i Nejtana koja je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama.

Na snimku venčanja koje je objavljeno na Tik Toku vide se veseli mladenci i svatovi koji uživaju u slavlju. A, onda se pojavila bivša žena mladoženje i svi zanemeli. Niko od prisutnih nije očekivao da će ona doći na sklapanje novog braka svog bivšeg muža.

Shutterstock

Među zvanicama na venčanju su najbliži, međutim nekima gosti budu i bivši partneri

 

I dok su svatovi zbunjeno gledali u nevestu očekuju njenu rekaciju Šajla je prišla bivšoj ženi svog supruga i snažno je zagrila. Tek tada je usledio potpuni tajac jer niko nije očekivao da će dve žene koje su svaka u svoje vreme bile zaljubljene i udate u istog muškarca tako reagovati.

Međutim, Šajla nije davala ni pet para na komentare već je jasno pokazala da među njima dvema nema nikakvog sukoba. Kako se vidi na snimku bivša Nejtanova za venčanje svog nekadašnjeg supruga odabrala je usku svetlu haljinu sa dubokim šlicem koji je otkrivao njene lepe noge.

Mnogi su čak primetili da njena haljina nedoljivo podseća na venčanicu, ali nevesta se nije ljutila. Sudeći po snimku dve žene su u odličnim odnosima čak su u jednom trenutku zajedno i zaplesale.

Vesela mlada je u venčanici pevala i plesala sve vreme dok joj je istom energijom uzvratila i bivša žena. Međutim, njihovo ponašanje je izazvalo podeljena mišljenja na društvenim mrežama a većina žena je priznala da nikad ne bi tako prihvatila bivšu svog supruga.

- Nikad u životu ne bih pozvala bivšu svog muža na sopstveno venčanje.

- Bivša i sadašnja u tako dobrim odnosima?! To se ne viđa svaki dan.

- Ta mlada je toliko divna...ja ne bih mogla

 

 

- Ovo je zaista predivno kako se volite i slažete.

- Hvala Bogu ima još normalnih ljudi na planeti. Ovo je stvarno predivno.- bili su neki od komentara.

Mnogi su shvatili da je ovde reč o bivšoj supruzi i da su zarad dece i mira roditelji odlučili da ostanu u dobrim odnosima čak i kad je on odlučio da zasnuje novi brak i porodicu sa novom ženom. Tiktokeri su prokomentarisali da ne treba da bude sujete i ljubomore među ženama, već žene treba da budu jedna drugoj podrška i oslonac, barem kada su u mogućnosti i ako su se okrenule nekim drugim izborima, poput bivše i sadašnje supruge. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)