Brak i veze

GREŠKA FOTOGRAFA IZAZVALA BURU KOMENTARA: Nevesta između dvojice muškaraca, ne zna se ko se s kim venčava (VIDEO)

Ešli Rosi i Aleksandar Renzi su se slikali sa njegovim kumom, a neki su rekli da je ova scena dostojna romana.

27.08.2023 12:00

GREŠKA FOTOGRAFA IZAZVALA BURU KOMENTARA: Nevesta između dvojice muškaraca, ne zna se ko se s kim venčava (VIDEO)
www.tiktok.com/ashleyerossi

Venčanja su jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog para. Za mladence su posebno važne fotografije koje ostaju uspomene do kraja života. Zbog toga većina parova pažljivo bira fotografa za svoje venčanje kako bi bili sigurni da će imati najlepše slike. Međutim, nekada dođe do nepredviđenih situacija pa ne ispadne sve onako kako su mladenci želeli. 

Ešli Rosi i Aleksandar Renzi su se venčali 4. avgusta 2022. godine. Mlada je nedavno podelila nekoliko svojih svadbenih fotografija na Tik-toku, a na slikama stoji između supruga i njegovog kuma. Međutim, mnogi su se nasmejali nakon što su primetili da njene svadbene fotografije izgledaju kao da je u vezi i sa suprugim i sa njegovim kumom.

www.tiktok.com/ashleyerossi

Ešli sa suprugom i njegovim kumom.

Ešli, na svom Tik-tok profilu ima više od 22.000 pratilaca i objavljuje sadržaj vezan za venčanja i brak. Njen profil je postao viralan nakon što se osvrnula na svadbene fotografije na kojima se nalaze njen suprug i kum. Video počinje sa kumom koji stavlja njen buket cveća pored nje dok je ona pored svog supruga.

- Kad vam fotograf ne kaže da izgledate kao "trojka" sa svojim suprugom i njegovim kumom na svakoj slici - napisala je ona u slike na kojima izgleda kao da je u ljubavnom trouglu. Na jednoj suprug nosi Ešli u naručju dok njegov kum sa osmehom stoji iza njih. 

Njen post je imao više od 3.1 milion pregleda i stotine komentara. 

Hej, trostruko veći prihod, još bolje!

- Nisi se udala samo za njega, udala si se za obojicu.

- Iskreno, nisam znala ko je suprug dok nisam videla sliku poljupca - glasili su samo neki od komentara.

Drugi su tvrdili da slike podsećaju na seriju "Vampirski Dnevnici", tinejdžersku dramu koja uključuje ljubavni trougao sa dva brata .

- Neke od ovih slika izgledaju kao naslovnice za pikantne romane - glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO

Komentari (0)