Brak i veze

DOK JE PRIPREMAO PROSIDBU DEVOJKE, NIJE NI SLUTIO ŠTA RADI MUŠKARAC NA METAR OD NJEGA: O ovom videu priča ceo svet (VIDEO)

Snimak ove veribe postao je viralan na internetu.

24.06.2023 10:01

DOK JE PRIPREMAO PROSIDBU DEVOJKE, NIJE NI SLUTIO ŠTA RADI MUŠKARAC NA METAR OD NJEGA: O ovom videu priča ceo svet (VIDEO)
Instagram-theweddingbliss

Veridba je običaj koji postoji od davnina. Iako nije obavezan nakon što dvoje ljudi odluče da se venčaju, smatra se lepom tradicijom koju mnogi praktikuju. Sve više osoba se i dalje odlučuje na ovaj korak pre venčanja, iako mnogi smatraju da je u pitanju staromodni običaj. Suština i simbolika veridbe kroz vekove su ostale iste, menjao se jedino način na koji se obavljala, mesto i vreme.

U današnjoj eri digitalizacije, društvenih mreža, fejsbuka i instagrama, čini se da je nemoguće bilo šta sakriti. Devojke jedva čekaju da radosnu vest podele sa svojim najbližima. Kreće deljenje komplimenata, utrkivanje oko lepšeg prstena ili pak lepše vereničke fotografije. Tu je takođe i što lepša priča za okolinu o tome kako je sam čin protekao. 

Instagram-theweddingbliss

Mladić je zaprosio devojku

Zahvaljujući društvenim mrežama, snimci brojnih veridbi postali su viralni, a sve češći je slučaj da nešto što je prethodnih godina bio krajnje intiman čin između dvoje ljudi, postaje javni. Tako smo svedoci veridbi koje se dešavaju na fudbalskim stadionima ili na velikim trgovima punih ljudi. Čak i kada je skromniji ambijent, gotovo bez izuzetaka on se zabeleži kamerom, a tako je bilo i ovaj put. 

Ljubavni par koji je želeo krajnje skromno da obeleži svoje sjedinjenje u budući brak, na kraju je završio stekavši veliku popularnost na društvenim mrežama. Samo na Instagramu dobili su oko 260.000 lajkova. Reč je o mladim ljudima koji se očigledno nalaze na putovanju. Momak bojažljivo kreće da vadi kutijicu u kojoj je prsten u jasnom planu da zaprosi svoju izabranicu. Devojka upravo shvata o čemu se radi i iznenađeno polako mu prilazi uz osmeh koji u startu najavljuje pozitivan ishod.

Onaj ko je ukrao šou je mladin otac. On sedi na mostiću koji spaja obale ovog bajkovitog mesta. Očigledno je upućen u nameru svoga zeta i sa nestrpljenjem isčekuje da njegova ćerka kaže sudbonosno "da". Međutim, u tom trenutku slučajni posetioci predvođeni decom prete da unište ceo čin prosidbe. Ovaj čovek ne dozvoljava njima da priđu ni korak dalje, i šapuće im da pričekaju koji minut zato što se njegova ćerka upravo veri. Onda sa ushićenjem odgovara: "Mislim da je upravo rekla da pristaje". Ovaj brižni otac polako odlazi do para koji mu potvrđuje da je njegova ćerka pristala i on diže ruke u vazduh od sreće.

- Ovaj tata je pobedio! -

- Devojka je izabrala muža po uzoru na oca, oboje nose košulje letnjih motiva, dobar izbor svakako -

- Prava prosidba jeste upravo takva da se prvo za dozvolu pita mladin otac -

- Zaplakala sam zbog ovog ponosnog tate, bravo za njega -

- Ova veridba je divna upravo zbog ovog oca kome je ovo očigledno bio životni san -

- Suze mi teku u potocima -

- Predivan je tata! -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)