Brak i veze

"MOJA ŽENA PRISTAJE NA INTIMNOST SAMO KAD JE PIJANA": Zabrinuti muž želi da vrati iskru u bračni život, ali ona odbija razgovor

Oboje su u srednjim tridesetim godinama i imaju dvoje male dece.

31.08.2023 22:00

"MOJA ŽENA PRISTAJE NA INTIMNOST SAMO KAD JE PIJANA": Zabrinuti muž želi da vrati iskru u bračni život, ali ona odbija razgovor
Pixabay

Intimni život u braku je prepun izazova posebno kad je par dugo zajedno. Kako se požalio bračnoj teraputkinji jedan Britanac ima problem sa svojom suprugom. Kako je ispričao ona pristaje na intimni odnos s njim samo kad je pijana što je njemu počelo da smeta.

shutterstock.com

Tek kad popije alkohol njegova supruga je spremna za intimnost

Osam godina u braku 

Prema njegovim rečima oboje su u srednjim tridesetim godinama, u braku su osam godina i imaju dvoje dece od četiri i dve godine.

- Oboje radimo puno radno vreme. Trudim se maksimalno da pomognem supruzi oko dece i kućnih poslova jer znam da je preptrećena poslom i brigom o porodici. Govori kako me voli ali kad dođe trenutak za intimnost ona pronalazi razne izgovore. Da bih je oraspoložio ponudio sam joj jedne večeri čašu vina. Ali, posle jedne bila je i druga i treća, a ona je postala vrlo zagrejana i imali smo sjajan se*s - ispričao je on.

U počeku mu to nije smetalo ali kako je vreme odmicalo shvatio je da su  intimni samo kad se ona napije.

- Želim da vratim iskru u naš se*sualni život, da me voli i uživa samnom i kad je trezna a ne samo kad popije. Pokušao sam da razgovaram s njom o tome, ali ona odbija bilo kakvu komunikaciju na tu temu. Kako je rekla ne vidi u čemu je problem - rekao je on.

shutterstock.com

Ona odbija razgovor i ne vidi u čemu je problem

Savet terapeutkinje

Bračna terapeutkinja smatra da njegova žena alkolhol koristi kako bi se opustila.

- Verovatno je strogo vaspitavana pa joj vino pomaže da zaboravi na razne zabrane koje su je učili kako bi mogla da se opsuti i uživa. Možda se ne oseća više dobro u svom telu posle dva porođaja i ima manjak samopouzdanja. Razumem vašu zabrinutost. Kad je trezna stavite joj jasno do znanja koliko je volite i koliko vas privlači, uverite je da je i dalje privlačna i poželjna. Ženama je neka potrebno da to čuju od partnera kako bi povratile samopouzdanje - rekla je terapeutkinja.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)