Sex

OSEĆAO SE NESREĆNO I ZAROBLJENO U BRAKU: Poseta jednom klubu sve je promenila a on je otkrio raj za muškarce poput njega

Posle 20 godina upali su u kolotečinu, a supruga nije imala razumevanja za njegove potrebe.

30.08.2023 22:00

OSEĆAO SE NESREĆNO I ZAROBLJENO U BRAKU:  Poseta jednom klubu sve je promenila a on je otkrio raj za muškarce poput njega
Foto: Shuttestock

Većina parova vremenom upadne u kolotečinu braka iz koje je teško izaći. Kad se to dogodi mnogi uzbuđenje pronalaze u vanbračnim avanturama iako su svesni da to može preskupo da ih košta.
Intimna ispovest jednog Britanca koji je godinama imao problem sa suprugom poprimila je neočekivani zaplet.

shutterstock.com

Brak im upao u kolotečinu a supruga je izgubila želju za intimnim odnosima

Ispunjenje maštarija

Kako je ispričao ovaj muškarac,  posle dve decenije braka i dalje voli svoju ženu istim žarom kao i na početku zajedničkog života. Međutim, njihov intimni život se drastično promenio i poslednjih desetak godina jedva da su imali se*s što je njemu izuzetno smetalo.

- Ja sam muškarac od krvi i mesa, treba mi žena ali moja supruga nije imala mnogo razumevanja za to. Utehu sam potražio u filmovima za odrasle na internetu i vremenom sam postao zavisnik od ove vrste uzbuđenja i samozadovoljavanja. Moja supruga je znala šta radim, ali nije pridavala preveliku pažnju tome. Sve više sam se osećao nesrećno i zarobljeno u braku - počeo je svoju ispovest ovaj Britanac.

Jedne večeri supruga se kasno vratila kući i ispričala mu kako je posle posla otišla sa prijateljicama u klub gde je upoznala zanimljivog muškarca.

- Pričala je o njemu sa takvim žarom i sjajem u očima da sam postao ljubomoran. Međutim, sve to je uzbudilo suprugu i mene pa smo posle mnogo vremena strasno vodili ljubav. Nadao sam se da je to bio preokret u našem intimnom životu, ali sam se prevario - iskren je bio on.

Sasvim slučajno od jednog prijatelja saznao je za svingerski klub koji je iz radoznalosti posetio jedne večeri.

- Bio je to raj za muškarce poput mene...  Žene spremne da udovolje i ispune svaku moju intimnu maštariju bez ikakvih obaveza. Odavno se nisam osećao tako oslobođeno. Sada redovno idem na ove posebne večeri. Želim da uključim i suprugu u ovaj za mene potpuno novi svet, ali ne znam kako to da joj kažem. Znam da prolazi kroz menopauzu i pokušao sam da joj budem podrška, ali ona odbija bilo kakvu pomoć - rekao je on.

shutterstock.com

Otkrio je potpuno novi svet u kome su žene ispunjavale njegove instimne maštarije

Savet terapeutkinje 

Bračna terapetkinja smatra da je on jednu zavisnost zamenio za drugu.

- Umesto filmova za odrasle sad ste ušli u drugu vrstu zavisnosti a ne zbog se*sualne frustracije. Vi najbolje poznajete svoju ženu i ako ona ne bi prihvatila svingersko ponašanje onda je bolje da joj to ni ne pominjete. I vi morate prestati sa svim tim, jer na ovakvim žurkama vrebaju brojne pre svega se*sualno prenosive bolesti. Razmislite vredi li rizikovati zdravlje zbog intimnsih odnosa sa nepoznatim ženama - rekla je ona.

Ona je naglasila da mora da iskreno razgovara sa suprugom o problemi koje nosi menopauza.
- Ovaj period u životu žena prirodno nosi smanjenje libida i manje zainteresovanosti za se*s. Ali, za to postoji rešenje, ali je neophodno da potražite stričnu pomoć - zaključila je bračna terapeutkinja. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)