Sex

ŽENA ME ODBIJA VEĆ 10 GODINA, A OZBILJNO ME JE ZAINTERESOVALA KOLEGINICA MLAĐA 10 GODINA: Ipak, razmišljam da uradim nešto potpuno drugo, ali ne znam da li ću se kajati!

Zbog konstantnog odbijanja njegove supruge jedan Britanac je duboko frustriran i ne zna kako da reši taj problem pa je zatražio savet terapeutkinje.

01.03.2023 22:01

ŽENA ME ODBIJA VEĆ 10 GODINA, A OZBILJNO ME JE ZAINTERESOVALA KOLEGINICA MLAĐA 10 GODINA: Ipak, razmišljam da uradim nešto potpuno drugo, ali ne znam da li ću se kajati!
Shutterstock

Intimni odnosi veoma su važan deo svake veze i braka. Međutim, kad dođu deca mnogi parovi usled brojnih porodičnih i poslovnih obaveza zanemare intimni život.

Kao posledica toga, upozoravaju stručnjaci, najčešće dolazi do vanbračnih avantura. Međutim, jedan Britanac koji ima probleme sa intimnošću sa svojom ženom rešio je da angažuje prostitutku koju će plaćati kad god poželi se*s.

shutterstock.com

Žena stalno pronalazi izgovore kako bi izbegla intimne odnose sa suprugom

"Nedostaje mi se*s"

Kako je ispričao, on i supruga imaju po 39 godina, a u braku su 15. Roditelji su i imaju dvoje dece od 13 i 11 godina. Nakon rođenja drugog deteta njihov seksualni život praktično više ne postoji.

- Ja volim svoju ženu, ali jednostavno sam nateran da potražim alternativu zato što je ona potpuno izgubila interesovanje za intimnost. Na početku našeg braka nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog. Ona je bila fantastična u krevetu i nikad nisam ni pomislio na drugu ženu. Međutim, sve se promenilo nakon rođenja našeg drugog deteta - rekao je on.

Malo po malo njegova supruga počela je da izbegava kontakt s njim.

- Žalila se kako je premorena, da je boli glava, pronalazila je sve moguće izgovore. Kad bih je i ubedio da konačno imamo se*s ona mi je stalno govorila da požurim, da ne gnjavim toliko i odmah nakon se*sa je ustajala iz kreveta ne želeći da podeli sa mnom ni trunku nežnosti. U principu dobro funkcionišemo, dobra je supruga i majka, ali mi odnosi mnogo nedostaju i ne mogu više ovako - bio je iskren on.

Foto: Shutterstock

Zbog njenog konstantnog odbijanja on se oseća frustrirano

Volim ženu, ali...

Iako se gnuša vanbračnih avantura počeo da je posmatra žene oko sebe.

- Jednog dana u kantini sedeo sam sam jednom lepom koleginicom koja je 10 godina mlađa od mene. Dugo smo sedeli i pričali, osetio sam varnice među nama i ona mi je diskretno stavila do znanja da joj ne smeta što sam oženjen. Međutim, bez obzira na to što mi se dopada smatram da nije pametno da ulazim u intimnu vezu s njom jer ne želim da se emotivno vezujem za nju. Iskren da budem, ja volim svoju ženu i nemam nameru da se razvodim - kazao je Britanac.

Kako bi izbegao emotivno uplitanje, on razmišlja da angažuje prostituku.

- Spreman sam na potez očajnika i da platim intimne odnose. To mi izgleda kao najbolje rešnje. Jednostavno je pozovem kad poželim da imam se*s i to platim - rekao je on i upitao za savet bračnu terapeutkinju.

shutterstock.com

Razmišlja da angažuje prostitutku koju će da pozove i plati kad poželi seks

Savet

Bračna terapeutkinja smatra da način na koji on razmišlja neće poboljšati njegov intimni bračni život, naprotiv, može da dovede do novih problema. 

- Frustracija koju imate je ogromna i tera vas na iracionalno razmišljanje. Sve je to prevara partnera kako god vi to videli ili nazivali. Čak i ako angažujete profesionalku to neće rešiti vaš problem, a rizikujete da uništite svoj brak i porodicu - rekla je terapeutkinja. 

Ona ga je posavetovala da iskreno porazgovara sa suprugom i objasni joj kako se oseća, koliko je frustriran zbog nedostatka intimnosti.

- Zajednički se prisetite vremena kad ste uživali u se*su. Pokušajte da saznate šta je krenulo naopako, šta se promenilo? Recite joj da se zbog nedostatka intimnosti osećate loše i da je vaš brak u krizi. Zamolite je da pokušate da poboljšate intimni život, šta da uradite kako biste vratili strast - rekla je terapeutkinja.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)