Sex

POSLE 15 GODINA BRAKA MOJ SUPRUG ŽELI TROJKU: Posebno me je prenerazilo to koga mi je predložio!

Jedna žena našla se u problemu i to nakon što je primetila da se u poslednje vreme njene želje i želje njenog muža kada su u pitanju intimni odnosi sve više razlikuju.

27.02.2023 12:55

POSLE 15 GODINA BRAKA MOJ SUPRUG ŽELI TROJKU: Posebno me je prenerazilo to koga mi je predložio!
Shutterstock

Svaki brak pre ili kasnije zapadne u krizne situacije. Posebno su na probi brakovi u kojima su partneri po nekoliko decenija u vezi. Intima je posebno osetljivo područje, a neminovno je da posle toliko godina odnosi u krevetu nisu na vrhuncu usijanja kao što su bili na početku. S tim se suočila i jedna žena.

- U braku sam već 15 godina. Trenutno sam sve više u fazi kada bi mi uveče više prijao čaj i dobra knjiga nego seks. Međutim, mog supruga izgleda da seks i te kako i dalje interesuje, iako se značajno proredio. Oduvek se šalio na račun trojke, ali sada je počeo sve više da poteže tu temu. Kaže kako bi voleo da eksperimentišemo u krevetu, i da bi bilo dobro da isprobamo i uključenje druge ženske osobe u naš seksualni život. Imam prijateljicu koja je razvedena, a prilično je otvorenih shvatanja i on smatra da bi ona bila idealna osoba - započinje svoju ispovest neimenovana žena, a prenosi San.

Foto: Shutterstock

Žena koja je više raspoložena za knjigu nego za seks

Ona je postavila pitanje na internetu da li bi trebalo zaista da pita prijateljicu da im se pridruži u krevetu, ali ne zna ne samo kako bi njen suprug reagovao na to, već ni ona sama.

- Ranije sam bila liberalnijih shvatanja i kao mlađa razmišljala sam o seksu utroje. Međutim, s godinama mi generalno misli o seksu ne padaju toliko često napamet. Ta prijateljica mi je veoma bliska i ne znam kako bi to uticalo na dalji naš odnos koji bi se nužno promenio. S druge strane, moj suprug priča o "uzbudljivijem seksu", pa potom i o seksu utroje. Ne znam da li želi da isprobamo trojku ili da ubuduće aktivno ubacimo drugu ženu u naš seksualni život. Ne bih da ga demorališem, ali odavno nemamo ista seksualna interesovanja - objašnjava ona.

shutterstock.com

Suprug poželeo da imaju trojku i to sa najboljom prijateljicom njegove žene

Dobila je mnogobrojne savete na mreži.

- Zaista jeste pitanje šta vaš muž podrazumeva pod uzbudljivijim seksualnim životom i pod uključenjem treće osobe. Verujem da vam je pre do knjige i čaja, ali znajte da muškarci imaju snažan libido i u poodmaklim godinama i zato poradite na ubacivanju seksu u povremenu večernju rutinu. Videćete, čim dođe do seksa, neće više pominjati trojku -

- Posle 15 godina braka šta god vam nije jasno najbolje je da pitate supruga da vam pojasni. Nije obavezno da žena mora sve hirove muža da trpi, a pogotovo ne da u postelju dovodi najbolju prijateljicu ukoliko to ne želi -

- Trojka nije najbolje rešenje ni u mlađim godinama, a u poznim može uveliko da zakomplikuje već narušene odnose, pa razmislite 2 puta o svemu. Za početak poradite na vašem odnosu sa suprugom jedan na jedan - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)