Ispovesti MUŽ ME OSTAVIO PREKO SMS PORUKE: Prevario me, ispraznio račune i ucenjivao - a ovo mu neću oprostiti! 19:20
Vesti PROMENIO POL I NAŠAO SEBI ŽENSKU KOPIJU KOJU JE SMUVAO: Zavela je najbolju drugaricu Kris Džener (FOTO) 17:47
Ispovesti MUVALA MI JE MUŽA I SLALA MU GOLE FOTOGRAFIJE: Kad je saznala za to šta prijateljica radi, usledila je brutalna osveta 16:00
Strast PRISTALA JE NA NEPLANIRAN ODNOS U TROJE SA DEČKOM I NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: "Ujutro sam otrčala do tolaleta i dva puta povratila od užasa!" 19:00
Ispovesti DEČKO I JA SMO REŠILI DA UKLJUČIMO I MOJU NAJBOLJU DRUGARICU U INTIMNI ODNOS: Ono što se desilo posle toga promenilo nam je život iz korena 20:00
Strast DEVOJKA JE STALNO OMALOVAŽAVALA NJEGOVU MUŠKOST: Opterećen njenim rečima našao se u situaciji koja se otrgla kontroli, pa je uradio nešto što nije trebalo 19:00
Strast POSLE 15 GODINA BRAKA MOJ SUPRUG ŽELI TROJKU: Posebno me je prenerazilo to koga mi je predložio! 11:55
Strast TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila! 20:01