Lifestyle

PROMENIO POL I NAŠAO SEBI ŽENSKU KOPIJU KOJU JE SMUVAO: Zavela je najbolju drugaricu Kris Džener (FOTO)

Buran život slavne rijaliti porodice.

04.08.2024 19:47

PROMENIO POL I NAŠAO SEBI ŽENSKU KOPIJU KOJU JE SMUVAO: Zavela je najbolju drugaricu Kris Džener (FOTO)
Tanjug, Profimedia

Robert Kardašijan i Kris Džener su bili jedan od najpoznatijih parova sedamdesetih godina. Venčali su se 1978. godine, a njihov brak trajao je punih 23 godine. Tokom tog perioda, par je dobio četvoro dece: ćerke Kortni, Kim, Kloi i sina Roba. Iako je Robert bio manje prisutan u javnosti u poređenju sa svojim suprugom i decom, njegova smrt 2003. godine od raka jednjaka potresla je mnoge. Robert Kardašijan je preminuo u 59. godini života, ostavljajući iza sebe nasledstvo koje će zauvek ostati deo porodične istorije.

Nakon razvoda od Roberta, Kris se udala za Brusa Dženera, sa kojim je dobila dve ćerke - Kajli i Kendal. Međutim, ni njihov brak nije bio dugog veka. Ono što je posebno intrigiralo javnost jeste činjenica da je Brus Džener, nakon razvoda od Kris, odlučio da promeni pol i postane Kejtlin Džener. Razvod se dogodio 2013. godine. Ova transformacija izazvala je veliku pažnju medija i javnosti širom sveta, a Kejtlin je postala značajna javna ličnost koja se zalagala za prava transrodne zajednice.

Nakon burnih događaja u svojoj ljubavnoj biografiji, Kris Džener je pronašla sreću pored 25 godina mlađeg glumca Korija Gembloma. Njihova veza započela je 2014. godine i od tada su nerazdvojni.

U intervjuu koji je dao prošle godine, Kejtlin Džener je želeo da se iskupi bivšoj supruzi Kris Džener. Iako je par bio razveden u vreme Kejtlinine tranzicije, izvor je rekao da je Kris bila njegova jedina prava ljubav. 
 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kris Džener ima mlađeg dečka

Brus je postao Kejtlin u aprilu 2015. i zvanično je promenio ime tog septembra.

- Kejtlin će uvek voleti Krisa, pa čak i posle razvoda – koji uopšte nije imao nikakve veze sa tranzicijom – zaista je zažalila što prvo nije lično razgovarala sa Krisom. Bolelo je (Kejtlin) to što je Kris saznala od rukovodilaca mreže za tranzicijiu. Kejtlin ne samo da je učestvovala u dokumentarcu da bi odbranila svoju porodicu, već i da bi razjasnila da Kris zaista nije imala pojma - rekao je izvor za Page Six, a u dokumentarnoj emisiji Kejtlin je ispričala kako je od on postao ona.

U izdanju Vanity Fair-a iz jula 2015, Kris je priznala da je bila svesna istorije bivšeg da je privremeno uzimala hormone za afirmaciju pola 1980-ih, pre nego što su se upoznali.

 

Profimedia

Ovako je Brus izgledao pre nego što je promenio pol

- Kada sam upoznala Brusa, rekao mi je da je uzimao hormone još ranih 80-ih - prisećala se tada Kris i dodala:

- Ovo je bio razgovor koji se vodio ranih 90-ih. Dakle, ono što mi je govorio dogodilo se deceniju ranije, a on to nikada nije objasnio.
 

Zavela joj drugaricu
 

Šuška se da se sada Kejtlin viđa sa najboljom drugaricom bivše žene, Romom Kamihirom. Kris se zbog toga naljutila, a pogotovo što je za vezu saznala iz medija. Takođe neki tvrde da Roma i Kejtlin jako liče.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)