Sex

GODINAMA NISAM IMAO ODNOSE SA SUPRUGOM, a onda sam odlučio da platim profesionalku! Sve je bilo suprotno od onoga što sam očekivao i čemu sam se nadao!

Nedostatak intimnosti sa svojom ženom rešio je angažovanjem profesionalke ali ga sad grize savest

24.03.2023 22:01

GODINAMA NISAM IMAO ODNOSE SA SUPRUGOM, a onda sam odlučio da platim profesionalku! Sve je bilo suprotno od onoga što sam očekivao i čemu sam se nadao!
shutterstock.com

Jedan Britanac (48) požalio se bračnoj terapeutkinji na loš intimni život koji ima sa suprugom. U braku su već više od decenije i po, imaju ćerku od 15 godina i, prema njegovim rečima, se*sualni život sa svojom ženom praktično i nema. 

Da bi se rešio brojnih frustracija angažovao je profesionalku i gorko se pokajao.

shutterstock.com

Pokajao se posle intimnih odnosa sa drugom ženom

Oseća stid

Kako je ispričao, odrastao je u porodici gde je tema o se*su bila strogo zabranjena. Nikad nisu pričali o tome i tako se ponašao i u svom braku.

- Moja supruga nikad nije bila se*sualni tip. Nije sklona bilo kakvim avanturama u krevetu, a poslednjih godina praktično više i ne vodimo ljubav. O tome čak ni ne razgovaramo jer nam je neprijatno. To je stvorilo brojne frustracije kod mene pa sam rešio da angažujem profesionalku - ispričao je on.

Prema njegovim rečima, sa tom ženom je sve bilo drugačije.

- Nisam se ničega stideo i otvoreno smo porazgovarali o tome šta želim. Bilo je tako lako pričati s njom o se*su. Potom mi je pružila vrhunsko zadovoljstvo oralnog se*sa pa smo se bacili na akciju. Bio je tako dobro i uzbuđujuće. Međutim, već sutradan kad sam shvatio šta sam uradio gorko sam se pokajao. Osećao sam stid i krivicu što sam prevario ženu. Ali, uzbuđenje koje mi je pružila profesionalka donelo mi je takvo zadovoljstvo da sam je ponovo pozvao. Ne želim da varam moju ženu, ali nisam srećan bez se*sa - iskren je bio taj muškarac.

On ne krije da se oseća krivim da ne može ni da pogleda u oči svoju ženu i boji se da će ona brzo shvatiti šta se dešava.

shutterstock.com

Njegova supruga već sumnja da se nešto dešava i on boji se da će saznati njegovu tajnu

Odgovor terapeutkinje

Kako je objasnila terapeutkinja, se*s je veoma važan deo bračnog života.

Imate moć da prestanete to da radite i da varate ženu pre nego što ona to sazna. To što ne razgovarate sa suprugom o svojim frustracijama samo dodatno pogoršava vašu situaciju. Da li ste ikada doživeli zadovoljstvo vodeći ljubav sa svojom suprugom? Možda je i ona isfrustrirana što nemate intimne odnose, ali ne zna kako to da vam kaže - rekla je terapeutkinja.

Ona ga je posavetovala da što pre iskreno porazgovara sa ženom, da joj obasni kako se oseća i da sazna šta ona misli o tome.

- Ovo je jedini način da se se*sualno povežete sa vašom suprugom. Oboje zaslužujete zadovoljstvo u svom braku samo što ste vi vaš problem pokušali da rešite na pogrešan način. Možda vam je potrebno više predigre, više emotivnog povezivanja. Ako se stvari ne poporave potražite pomoć od savetnika za se*s i brak - poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)