Sex

ŽENE KONAČNO OTKRILE: Ova veličina muškog ponosa je najbolja, sve su zbunile odgovorima!

Prosečna veličina muške "alatke" i nešto širi obim voli većina dama a zavisi i od trenutka odnosno da li žena traži ozbiljnu vezu ili neobaveznu avanturu za jednu noć

23.03.2023 08:10

ŽENE KONAČNO OTKRILE: Ova veličina muškog ponosa je najbolja, sve su zbunile odgovorima!
shutterstock.com

Naučna studija koja je sprovedena među ženama konačno je dala odgovor na večito muško pitanje - koju veličinu penisa dame najviše vole?

Prosečan muški polni organ u erekciji je između 13,9 i 16 centimetara, a većina muškaraca bi želela da je njihov ponos veći. Međutim, sudeći po odgovorima žena u ovoj studiji, veće ne mora da znači i bolje.

shutterstock.com

Većina žena najviše vole prosečno obdarene muškarce

Istraživanje je sprovela dr Nikol Prajs koja je potvrdila da veličina muškog polnog organa nije presudno važna u intimnim odnosima i zadovoljstvu dama. Međutim, dužina možda i nije važna, ali obim jeste.

Većina žena voli penise šireg obima jer tada doživljavaju maksimalano se*sualno uživanje. Razlog je u anatomiji ženskog tela, a takav muški polni organ bolje i jače stimuliše ženski klitoris. Suštinski, nijedna žena vam neće reći tačno u centimetar veličinu penisa koji voli jer sve zavisi od trenutka. ali i vrsti veze koju u tom trenutku traži  - objasnila je ona.

Naime, kako je pojasnila dr Prajs za žene je važan i trenutak. Ukoliko traže partnera za dužu vezu radije će se odlučiti za muškarca koji ima neki centimetar manje, dok su oni obdareni dobro došli za kratkotrajne avanture.

Prema rečima dr Prajs, većina žena je naglasila da nije toliko važna veličina muške "alatke" koliko tehnika, se*sualno uzbuđenje i hemija između njih. Bez obzira na to, mnogi su radoznali i pitaju se koja je to ženama idealna veličina muškog "alata".

- Prema rezultatima studije koje smo sproveli među ženama, idealna veličina muškog polnog organa je 16 centimetara i takvog partnera žele za dugotrajnu vezu. Kad su u pitanju avanture za jednu noć i neobavezne veze tu prednost imaju oni oni za mrvicu obdareniji, ali i tu je idealna veličina oko 16,2 centimetra - pojasnila je dr Prajs. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)