Sex

DA LI STE ZNALI DA JE MUŠKI PONOS ZAPRAVO DVOSTRUKO VEĆI? Istraživanje koje načisto zaprepašćuje, stvari nisu onakve kakvim nam se čine!

Stručnjaci su otkrili kolika je u stvari prosečna veličina muškog polnog organa, navodeći da je ona veća nego što svi mi verujemo.

14.09.2022 22:00

DA LI STE ZNALI DA JE MUŠKI PONOS ZAPRAVO DVOSTRUKO VEĆI? Istraživanje koje načisto zaprepašćuje, stvari nisu onakve kakvim nam se čine!
shutterstock.com

Stručnjaci iz oblasti seksa, kao i mnoge dame, reći će da veličina penisa ne igra ključnu ulogu kada su u pitanju intimni odnosi. Ipak, većina muškaraca koji nisu među “srećnicima” kada je u pitanju ta posebna obdarenost verovatno će uvek osetiti anksioznost kada se u njihovom prisustvu povede ta tema.

Istina je da je, statistički govoreći, prosečan muški polni organ veličine od 12 do 16 cm kada je u stanju erekcije, dok je njegova prosečna dužina svega od 7 do 10 cm u stanju "mirovanja". Naučnici, pritom, uporno ističu da je penis zapravo prilično "sakriven" i da je to razlog što u stanju erekcije može da se poveća čak i dvostruko. Zato se, tvrde istraživači, svi moraju složiti s činjenicom da je istina reći da je muški polni organ mnogo veći nego što mislimo.

shutterstock.com

Većini muškaraca je veličina polnog organa izuzetno važna 

- Otprilike polovina cele dužine penisa zapravo se nalazi unutar tela. Kada je penis u erekciji on u suštini ima oblik bumeranga, jer ima i deo koji se nalazi sakriven unutra  - objašnjava seksualna ekspertkinja Alis Vilijams.

To je potvrdio i njen kolega Tobias Koler sa Medicinskog fakulteta u Ilinoisu.

- Većina muškaraca bi bila ponosna na svoj penis kada bi znala da je duplo duži nego što misle - istakao je on i pojasnio gde se skriveni deo penisa zapravo nalazi. 

shutterstock.com

Za žene je iznenađenje kada vide da njihov partner nije obdaren onoliko koliko su one očekivale 

- Skriveni deo penisa uključuje koren penisa koji je uvučen unutar karlice i pričvršćen za stidnu kost - dodaje dr Koler.

On, takođe, tvrdi da treba vežbati erekciju da bi se penis održao u pravilnoj formi. 

- Navala krvi može pomoći da se mišići obogate kiseonikom i da budu zdravi. Mozak, takođe, može da pomogne - naglasio je taj lekar, a prenosi Daily Star, aludirajući na činjenicu da i muškarci koji nisu najzadovoljniji veličinom svoje "muškošti" mogu da rade na njegovom "povećanju". 

Koler, međutim, nije pojasnio i kako je to zaista izvodljivo u praksi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)