Sex

VRATIO SAM SE KUĆI RANIJE I U HODNIKU ZATEKAO RAZBACANE MUŠKE ČIZME: Bila je na mom najboljem prijatelju, ali to nije najgore, i on je bio tu!

Očajan čovek zatražio je pomoć terapeuta nakon što mu je, kako kaže, supruga uništila porodicu.

17.03.2023 08:10

VRATIO SAM SE KUĆI RANIJE I U HODNIKU ZATEKAO RAZBACANE MUŠKE ČIZME: Bila je na mom najboljem prijatelju, ali to nije najgore, i on je bio tu!
shutterstock.com

Nikad nije lako kad saznate da vas partner vara, ali šok koji je doživeo jedan Britanac teško je opisati. Prema njegovim rečima, on je suprugu zatekao kako ga vara sa njegovim najboljim prijateljejm i to u njihovoj kući. 

Međutim, to nije najgore što je nesrećni čovek doživeo u tom šokantnom trenutku, piše britanski San.

shutterstock.com

Zatekao je ženu u intimnom trenutku sa njegovim najboljim prijateljem

Žučne svađe

Kako je ispričao u svojoj intimnoj ispovesti, u braku je 12 godina i imaju ćerku od 10. Ona radi u jednoj kompaniji za obezbeđenje u kojoj je zaposlen i njegov najbolji drug. 

- Godinama mi je prijatelj pričao o orgijama koje se prave u njihovoj firmi, o trojkama i sličnim razvratnim stvarima, ali je moja žena to uvek odbacivala i tvrdila da su to samo tračevi. Nisam ljubomoran tip, imali smo dobar brak i nisam želeo da razmišljam o tim stvarima - započeo je svoju ispovest taj Britanac.

Prema njegovim rečima, godinu dana ranije došlo je do problema u njihovom braku.

- Stalno smo se svađali i prvi put sam video njenu ružnu stranu. Tokom jedne žučne svađe rekla mi je da želi da se razvede. Bio sam uništen ali sam se nadao da ćemo uspeti da izgladimo stvar. Ostali smo da živimo zajedno i kako mi se činilo stvari su počele polako da se sređuju između nas - dodao je on.

shutterstock.com

On krivi ženu da je prevarom uništila njihovu porodicu

Uništila je porodicu

Jednog dana otišao je sa ćerkom u posetu kod svojih roditelja.

- Požalio sam im se na bračne probleme, ali oni su mi rekli da o tome treba da razgovaram sa svojom ženom. Shvatio sam da su u pravu i odmah sam seo u auto i krenuo kući. Međutim, čim sam ušao u hodnik shvatio sam da se nešto čudno dešava. U predsoblju su bile razbacane muške čizme - ispričao je Britanac.

Šok je usledio kad je ušao u dnevnu sobu i zatekao ženu usred intimnog odnosa sa najboljim prijateljem.

- Ona je bila gore i očigledno su imali se*s. Da stvar bude gora, sa strane je stajao drugi moj prijatelj i sve snimao mobilnim telefonom. Nisam mogao da verujem šta sam zatekao u rođenoj kući, a ona je počela da viče na mene i isteruje me napolje. Ne samo što sam povređen zbog njene prevare već ne mogu da verujem da je to uradila sa mojim najboljim drugom koji nam je dolazio u kuću. Mrzim je, uništila je našu porodicu - rekao je on sa knedlom u grlu.

shutterstock.com

O aferama na njenom radnom mestu slušao je godinama, ali je verovao ženi

Savet terapeutkinje

Nakon što ga je saslušala čak je bračna terapeutkinja bila bez reči nakon njegove ispovesti.

- Verovali ste da ste srećni, ali niste bili svesni koliko je vaša žena nesrećna. Ipak, to nije izgovor za ono što je uradila. Trebalo je da vam kaže da je nesrećna umesto što vas je tako varala. Ako želite da nađete način da se pomirite s njom morate iskreno da razgovarate i da vidite da li je ona uopšte voljna da nastavi brak sa vama. Zatražite od nje da promeni posao jer bi to bio dobar početak i za nju i za vas - rekla je terapeutkinja.

Kako je naglasila, bez obzira na to kakvu odluku o sudbini svog braka donese mora da bude svestan koliko će njihov razvod uticati na njihovu ćerku i da rastanak bude u što mirnijem tonu bez obzira na sve.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)