Sex

UHVATIO SAM ŽENU U NAŠOJ KUĆI POD ĆEBETOM SA KOMŠIJOM: Ono što mi je rekla potpuno me je zaprepastilo!

Čovek koji se našao u nebranom grožđu zatekavši suprugu sa čovekom koji živi u kući pored, morao je još da sluša njihove izgovore koji su krajnje komični.

16.02.2023 21:00

UHVATIO SAM ŽENU U NAŠOJ KUĆI POD ĆEBETOM SA KOMŠIJOM: Ono što mi je rekla potpuno me je zaprepastilo!
shutterstock.com

Bez obzira na to koliko da ste sa nekim u vezi ili u braku, strast se uvek mora negovati. Najčešće zbog njenog nedostatka dolazi do ljubavnog kraha čak i kada je sve neočigled u redu.

Kroz slično iskustvo prošao je i jedan muškarac koji je na najgori način saznao da njegov brak ipak nije idealan kao što je mislio. On ima 47 godina i već 15 godina je u braku sa ženom koja ima 42, za koju nikada nije ni posumnjao da ga vara. U njihovoj blizini živi neugledni komšija njihovih godina koji takođe ima suprugu i dvoje dece predškolskog uzrasta. Za svog prvog komšiju ovaj čovek nikad nije pomislio da je pretnja njegovom braku, ali jedna situacija učinila je da doživotno izgubi poverenje u svoju suprugu.

- Taj komšija je stolar i često ume da svrati kod nas kako bi ostavio ili uzeo neki materijal ili nešto premerio. Prestao sam i da obraćam pažnju na njegove dolaske. Međutim, ove zime sam navukao gadnu prehladu, tako da sam izašao sa posla ranije i otišao na sprat da se odmorim. Čuo sam da je neko svraćao, ali budući da su glasovi utihnuli pretpostavio sam da je taj neko i otišao. Pošto sam se posle podne osetio malo bolje, sišao sam dole u dnevnu sobu, a imao sam i šta da vidim - započinje ispovest ovaj čovek, a prenosi San.

shutterstock.com

Uhvatio suprugu sa komšijom pod ćebetom

Situacija koju je zatekao potpuno ga je šokirala. Njegova supruga i komšija ležali su na garnituri u dnevnoj sobi, a kada je ovaj čovek ušao, poskočili su sa kreveta kao da su videli duha.

- Nisam se nadao da u prostoriji ima bilo koga sem moje žene, zato sam bio zatečen da je komšija pod ćebetom tik do moje supruge. Bio je vidno zbunjen, izvinio se i pobegao glavom bez obzira. Pitao sam ženu o čemu se radi, ali ona je takođe zbunjena nevešto slagala da im je bilo hladno, pa pošto je komšija navratio uzeli su ćebe da se zgreju. Oboje jesu bili totalno obučeni, ali situacija je bila i više nego čudna. Da li oni misle da sam se ja juče rodio? - upitao je ovaj čovek savetnicu želeći da ostane anoniman.

Shutterstock

Nevešto pokušala da slaže kako im je samo bilo hladno

- Ukoliko ste do sada uvek imali poverenje u suprugu, otvoreno je i ovog puta pitajte postoji li neki problem u vašem braku koji bi mogao da opravda to njeno ponašanje. Moguće da vas je lagala, iako je malo verovatno da je nešto pokušala da ima sa tim čovekom dok ste vi bili na spratu gore, svakako je čudna situacija i nimalo prijatna. Vreme je da krenete na bračno savetovanje, odgovori neće doći tako lako. Da li više verujete njoj ili sopstvenim očima? - poručila mu je terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Blejac

17.02.2023 12:22

hahahaha savetnica. Sutni pro######