Sex

DEČKO MI JE PRIZNAO DA MAŠTA O MOJOJ SESTRI A ONDA JE URADIO NEŠTO SKANDALOZNO: Ovo niko ne bi poželeo da mu se desi (FOTO)

Dok je devojka zapanjena nakon priznanja partnera pokušavala da se sabere on je besramno pričao kako mu je to privlačno.

21.03.2023 20:01

DEČKO MI JE PRIZNAO DA MAŠTA O MOJOJ SESTRI A ONDA JE URADIO NEŠTO SKANDALOZNO: Ovo niko ne bi poželeo da mu se desi (FOTO)
shutterstock.com

Jedna mlada Britanka priznala je u intimnoj isposvesti da potpuno zanemela nakon šok priznanja svog dečka. Kako je ispričala nesrećna devojka, njegove reči potpuno su je uništile.

U vezi su osam meseci i ona je verovala da imaju jaku ljubav koja je postajala sve ozbiljnija. Nije ni slutila kakve misli ima njen izabranik koji joj je priznao da mašta da ima intimne odnose sa njenom rođenom sestrom. Ali, to nije najgore što je saznala.

Foto: Shutterstock

Devojka ne krije da je bila šokirana nakon priznanja svog dečka

Priznanje dečka

Kako je ispričala mlada Britanka sve je počelo kad su, mazeći se u krevetu, ona i njen partner počeli da pričaju o se*sualnim fantazijama.

- Prvo je oklevao i videla sam da mu je neprijatno, ali ja sam insistirala da sa mnom podeli svoje maštarije. Očekivala sam da želi da vodimo ljubav na otvorenom ili da eksperimentišemo u krevetu, ali usledilo je nešto što zaista nisam očekivala. Priznao mi je da mašta da bude intiman sa mojom rođenom sestrom. Bila sam potpuno šokirana, nisam mogla ni reč da izustim, samo sam zanemela dok mi se kosa podigla na glavi - iskrena je bila ona.

Njeno ćutanje on je shvatio kao odobrenje da nastavi da priča.
- Dok sam ja zapanjena pokušavala da se saberem on je besramno pričao kako je moja sestra izuzetno zgodna i kako ga privlači. Čak me je pitao da li bi ona pristala da bude intimna s njim. Nisam mogla da verujem šta govori. Na kraju sam mu rekla da ću ga zauvek ostaviti ako ikad bude imao se*s sa mojom sestrom - dodala je ona.

Međutim, to nije bio kraj jer je usledilo njegovo priznanje da je već pokušao da smuva njenu sestru.

- Već sutradan pozvala sam sestru i otvoreno je pitala. Rekla mi je da je pokušavao da spava s njom ali da ga je ona kategorički odbila zgrožena čak i samom idejom da bude intimna s njim. Uverila me je da nikad ništa ne bi imala s njim, ali ja sam očajna. Ako je sposban da muva moju sestru šta tek radi sa drugim ženama. Kako posle svega da mu verujem. Osećam se kao rezerva, kao da nisam dovoljno dobra za njega - ispričala je ova devojka.

shutterstock.com

Ovo nije bila samo bezazlena fantazija

Savet terapeutkinje

Nakon što je saslušala, ljubavna terapeutkinja joj je objasnila da nije neobično da muškarce privlači sestra svoje partnerke jer imaju slične osobine.

- Svi smo mi ljudi, pa čak i kad ste u vezi može da vas privuče neko drugi. Ali kad ste u monogamnoj vezi važno je da to poštujete. Na žalost, ovo nije slučaj bezazlene fantazije zato što je vaš dečko već pokušao da ostvari odnos sa vašom sestrom. To samo pokazuje da ne poštuje vašu vezu, vašu ljubav i vaš odnos koji imate sa svojom sestrom - rekla je terapeutkinja.

Prema njenim rečima, u zdravoj vezi devojka ne treba da oseća kako se takmiči sa ostalim ženama za nakolonost svog partnera.

- Osim ako ne pokaže iskreno kajanje i ne dokaže da mu možete verovati, trebalo bi da razmislite kakva vas budućnost očekuje sa takvim muškarcem. Možda je bolje raskinuti takvu vezu nego da stalno strahujete i budete povređeni - dodala je ona.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)