Ispovesti

NISMO IMALI ODNOSE, A SADA ĆE OTKRITI ŠTA ZNAČI MUŠKO IME NA MOM INTIMNOM DELU: Mlada spremila iznenađenje budućem suprugu koje nikada neće zaboraviti (VIDEO)

Medison Krouli iz Atlante u Džordžiji postala je zvezda TikToka nakon što je na toj mreži otkrila kakvo iznenađenje priprema svom budućem mužu.

15.03.2023 22:01

NISMO IMALI ODNOSE, A SADA ĆE OTKRITI ŠTA ZNAČI MUŠKO IME NA MOM INTIMNOM DELU: Mlada spremila iznenađenje budućem suprugu koje nikada neće zaboraviti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/brideisapersonality

Jedna mlada Tiktokerka po imenu Medison Krouli odlučila se na život u celibatu do braka, što je njen momak prihvatio, međutim, ona je zatim rešila da mu pripremi veoma zanimljivo i nesvakidašnje iznenađenje za prvu bračnu noć. Naime, buduća mlada je trajno "žigosala" svoju zadnjicu prvim slovom mladoženjinog imena, što će on otkriti prvo veče kada zajedno legnu u bračnu postelju.

Medison, koja je inače iz Atlante u američkoj Džordžiji, otkrila je da njen momak nema predstavu šta mu ona sprema, te da će to saznati na dan venčanja. Ona je, inače, po profesiji fotograf i napravila je snimak od isečaka fotografija gde se zavodljivo smeška otkrivajući da će na njenoj zadnjici biti urezano slovo G, budući da joj se izabranik zove Greg.

Printscreen/TikTok/brideisapersonality

Medison je otkrila korisnicima TikToka kako izgleda njen žig na zadnjici 

- Opsednuta sam time. Mnogo mi se sviđa. Biće malo teže brinuti o tome nego što sam mislila jer mi je bukvalno na guzi. I krijem to od njega narednih 11 dana. Dakle, to će biti zabavno i zanimljivo... ali se nadam da će mu se dopasti - istakla je u objavi mlada brineta.

Ona je za Njujork post otkrila kako je imala na umu da na oiginalan način prikaže svom suprugu iznenađenje i da će to najverovatnije biti u posebnom "dogi" položaju za vreme intimnog čina. Inače, otkrila je da njih dvoje dosad nisu imali intimne odnose i da su se čuvali za brak.

- To će biti naš prvi put začinjen tajnim iznenađenjem - uz osmeh je poručila Medison. 

Iako je očekivala veliku podršku i oduševljenje svojih pratilaca, mnogi su je dočekali kritikama što zbog činjenice da se tetovirala, što zbog cilja koji je htela da postigne.

- Način da se prilagodi vezi -

- Loša odluka -

- Za dve godine ćete biti razvedeni - komentarisali su zajedljivo korisnici mreže. 

Ipak, bilo je i onih koji su je podržali rekavši kako je kreativna i da je njena ideja sjajna. Neke pratiteljke su navele da imaju sličnu ideju na umu i da će verovatno učiniti isto. 

- Možda si jedino pokvarila iznenađenje - zapitali su je pojedini korisnici mreže, međutim, Medison je naglasila kako njen momak "nema TikTok", te da je to zato i uradila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)