Ispovesti

POJAVILA SE PRED SUPRUGOM SA OGROMNIM GRUDIMA NAKON KOREKCIJE, ono što mu je potom uradila dodatno ga je šokirao, bio je van sebe (VIDEO)

Tikokerka je rekla partneru da je uradila operaciju obline i izazvala salve smeha kada je otkrila da je sve samo trik.

14.03.2023 11:00

POJAVILA SE PRED SUPRUGOM SA OGROMNIM GRUDIMA NAKON KOREKCIJE, ono što mu je potom uradila dodatno ga je šokirao, bio je van sebe (VIDEO)
Printscreen/TikTok/honeybthatsme

Nije tajna da su muškarci opčinjeni ženskim grudima i mada će mnogi reći kako im njihova veličina nije bitna, činjenica je da ih velike grudi fasciniraju. Kako većina tvrdi, one su odraz ženstvenosti i plodnosti kod žene, pa je gotovo nemoguće da skrenu pogled sa dobrog dekoltea negde u javnosti.

Na kraju svega, kod partnerke muškarac ceni suštinske kvalitete i bilo bi malo besmisleno da se percepcija žene u muškim očima svodi samo na velike grudi. Jedna tiktokerka je želela da malo isprovocira svog partnera i vidi njegovu reakciju pretvarajući se da je radila operaciju grudi.

Printscreen/TikTok/honeybthatsme

Tiktokerka je kupila velike veštačke grudi kako bii zezala supruga

Nije bilo u pitanju povećanje grudi za jednu ili dve veličine već se tiktokerka odlučila da ode u krajnost pa je stavila ogromne veštačke grudi koje su na njoj izgledale disproporcionalno ali i fascinantno.

Žena je čekala supuga strpljivo u sobi okrenuta leđima, rekavši mu kako ima nešto da mu kaže.

- Šta se desilo? Imaš novu odeću? - upitao ju je on radoznalo.

- Uradila sam operaciju- govori mu žena osvrnuvši se ka njemu sa izrazito velikim grudima. 

Dok je pokušavao da dođe sebi od šoka, sa ogromnim osmehom na licu muškarac je želeo da dodirne grudi svoje žene, govoreći kako izgledaju zaista stvarno. Muškarca je ovo toliko nasmejalo da je u jednom trenutku svoju suprugu "pljesnuo" po grudima  a onda ju je podigao u naručje smejući se simpatičnoj šali supruge. Da bi začinila celu priču žena je otrgavši se iz naručja udarila grudima svog muža u glavu i zabava nij prestajala. Ovo je nasmejalo tiktokere koji su rekli da sa ovakvom suprugom ne nedostaje zabave.

- Kakav pljesak...-

- To se zove "veza na daljinu"-

- On je u fazonu "hvala Bogu na ovako velikom blagoslovu"

 

- Kada ga udariš njima....crkla sam-

- Toliko je nasmejan.- komentarisali su korisnici Tiktoka.

 

@honeybthatsme

What should i do with them next 😂😂 ♬ original sound - Honeyb

Tiktokeri su zbijali razne šale na račun ovog para a mnogi su prokomentarisali kako je tiktokerka bila "kreativna" i da sada njen muž zbog toga ne može da je zagrli.

Mnogi pratioci su priznali kako su u prvi mah pomislili da su u pitanju zaista prave grudi i da je tiktokerka uradila sjajan posao. Reakcija muškarca je ipak svima bila urnbesna pa su mnoge žene rekle kako je jači pol očigledno slab na ovaj deo tela kod žena.

- Dakle ovako žene kontolišu svet - zaključila je jedna tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)