Telo

SVI IH GLEDAJU U NEVERICI: Majka i ćerka napravile pometnju, niko ne može da primeti razliku među ovim lepoticama (VIDEO)

Tiktokerka objavljuje snimke sa svojom jedva punoletnom naslednicom, svi govore o njihovom neverovatnom izgledu.

07.03.2023 20:01

SVI IH GLEDAJU U NEVERICI: Majka i ćerka napravile pometnju, niko ne može da primeti razliku među ovim lepoticama (VIDEO)
Printcreen/Tiktok/lobadakuma

Danas, više nego ikada, mlade mame pokazuju kako se jednko, uz najplemenitiju ulogu koju imaju, nose i za drugim svakodnevnim obavezama, karijerom i kako pored svega stižu da misle na svoj izgled.

Printcreen/Tiktok/lobadakuma

Ćerka i majka su odmerile nage u izgldu i plesu

Iako je za to zaslužna, između ostalog, i genetika, žene danas više nego ikada imaju mogućnosti da se ulepšaju na razne načine pa tako stanu na crtu i duplo mlađim devojkama, te pokažu da mogu biti atraktivne i negovane bez obzira na godine.

Jedna mama pokazala je na Tiktoku kako je teško odlučiti između nje i ćerke koja bolje izgleda s obzirom na to da je ona i te kako atraktivna žena. Pretpostavlja se, u četrdesetim godinama, sa savršenim telom i licem, ona u snimku pleše sa svojom ćerkom ostvaljajući sve bez daha.

Njihovi pratioci bili su zabezeknuti majčinim izdanjem tvrdeći da su mislili da su njih dve sestre.

- Mama bolja od ćerke -

- Obe ste božanstvene -

- Uzimam desno-

- Koja je ćerka? Morao sam da gledam više puta ispočetka -

- Obe ste stvarno divne i možete proći kao sestre - komentarisali su pratioci ispod objave.

Mama koja ima dve ćerke, od kojih starija ima 18 a mlađa 8 godina, u svojim objavama redovno objavljuje modne okršaje sa naslednicama ali i trenutke kako se porodica sjajno zbavlja.

Tiktokerka koja objavljuje na ovoj mreži pod imenom Lobada Kuma pokazala je u nekim svojim poslednjim objavama, a koje su bile izuztno gledane, kako izgleda u ćerkinoj odeći. Iako je većina korisnika pozdravila njen izgled, mnogi su kritkovali novi izazov sa majkama i ćerkama, primetivši kako sve majke sada izgledaju bolje od njih i da se, kako kažu, previše opterećuju time šta drugi o tome misle.

 

 

U snimku koji je dobio 4,2 miliona lajkova korisnici su rekli da tiktokerka izgleda poput modela i da može sa mlađim devojkma da "odmeri snage".

Šetajući sa velikim samopouzdanjem ali i telom na koje očigledno vredno i predano radi, Tiktokerka je mnoge bacila u razmišljanje kako uspeva da izgleda tako dobro i da balansira između uloge majke i supruge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)