Telo

MRZELA JE SVOJE TELO A ONDA JE SMRŠALA 73 KG: Žena se prepolovila i otkrila svoju tajnu koja se mnogima i nije svidela (VIDEO)

Tiktokerka danas radi kao lični trener, a nekada je imala neverovatnih 133 kilograma.

08.03.2023 16:01

MRZELA JE SVOJE TELO A ONDA JE SMRŠALA 73 KG: Žena se prepolovila i otkrila svoju tajnu koja se mnogima i nije svidela (VIDEO)
TikTok-diebenzz

Proleće je vreme koje nas opominje da je možda poslednji trenutak da preispitate svoje navike budući da ćete se za par meseci naći u situaciji da razmatrate koji kupaći kostim treba da kupite. Kako ne biste, po ko zna koji put, posezali za sportskim jednodelnim kupaćim kostimima i skrivali se na plaži od znatiželjnih pogleda, vreme je da promenite ishranu i iskoristite prednost lepog vremena kako biste barem pošetali. Za one koji hoće da dovedu telo u odgovarajuću formu savetuje se niz vežbi i određeni progam ishrane, a u to se na sopstvenoj koži uverila i mlada žena koja sada radi kao lični trener i lajfkouč koji se bavi problemima sa kilažom.

Ovu ženu na TikToku prati blizu 65.000 ljudi, a njeni snimci pregledani su više od dva miliona puta. Ona je svima interesantna zbog činjenice da je smršala neverovatna 73 kilograma, takoreći prepolovila se. Snimak koji je objavila naslovljen je rečima: "Kako bih izgledala kada bih smršala 74 kg". Žena koja pokušava u mestu da maršira na prostirci unutar svog doma ima preko 130 kg. Donji deo trenerke i majicu kratkih rukava je vezala ispod grudi, dok je kosu podigla u visoku neobaveznu punđu. Transformacija koja je usledila je fascinantna, a na njoj vidimo sasvim drugo lice ove žene. Ona je na snimku koji sledi posle transformacije sitna, kraće kose, pozira u crnoj bluzi od tila ispod koje ima samo sporstki brushalter i uske crne pantalone, dok nosi i diskretnu šminku i smeši se.

 

 

Snimak je pregledan 1,3 miliona puta, a ima i blizu 130.000 sviđanja kao i na stotine komentara.

- I ja želim da smršam drastično, ali mi se čini da ću žaliti zbog svog prethodnog izgleda -

- Nisi smela da smršaš baš toliko mnogo -

- Ovo je neverovatno -

- Vauuuuu, tako sam ponosna na tebe -

- Ovaj video me je motivisao više od svega što sam ikada pogledala -

- Čestitam, tvoj osmeh govori sve! -

- Ovo je neverovatan pomak, svaka čast devojko! -

- Toliko si divna, odličan posao -

 

 

Ova devojka objavljuje snimke na kojima otvoreno naglašava da nimalo nije bilo lako ovoliko smršati. Pojedini snimci nose čak i naziv: "Mrzela sam sebe ovakvu". Na svima je devojka koja se predstavlja kao "diebenzz" što u prevodu znači "lopov", a primetno je da je ona mučila muku sa kilogramima koji nisu nestali u jednom danu. Tako je na većini objava ona u teretani dok besomučno vežba ili trči po traci. Ipak rezultati nisu izostali, a upravo ona je poslužila kao motivacija milionima ljudi koji žele da smršaju i dovedu svoje telo u željenu formu.

Takođ,e budući da su vidni i brojni snimci gde ona jedva hoda u bolničkoj spavaćici i to pridržavajući se za zidove, očigledno je da je otišla na gastrični bajpas, što predstavlja operaciju smanjenja želuca i jedinu operaciju kojom se želudac smanjuje onemogućavajući pojedincu koji se opredeli na takav vid intervencije da jede više nego što može. U svakom drugom slučaju je nemoguće smršati 74 kg, ali postoje uslovi i pod kojima se odlazi na ovakvu operaciju, a takođe bitno je i da se održava stanje i drastično redukuje ishrana u čemu je ova dama i uspela.

 

 

 

- Da li imaš veliki ožiljak od operacije, i meni je zakazana intervencija pa me zanima koliki ožiljak će biti -

- Ova žena je pobedila u svakom slučaju -

- Šta god da si radila, samo tako nastavi -

- Bukvalno je "prešla igricu" -

- I dalje ne mogu da se načudim da je imala 133 kg, dok sada ima svega 59, bravo! - samo su neki od komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)