Ispovesti

NAKON PORODIČNOG OKUPLJANJA PREVARILA JE DEČKA, kada je otkrila ko joj je ljubavnik svi su zanemeli od šoka! (FOTO)

Jedna devojka je u ispovesti otkrila zbog čega uništila višegodišnju vezu i u tome ne vidi nikakav problem.

14.03.2023 22:00

NAKON PORODIČNOG OKUPLJANJA PREVARILA JE DEČKA, kada je otkrila ko joj je ljubavnik svi su zanemeli od šoka! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pojedini parovi koji su u stabilnim dugogodišnjim vezama zapadne u kolotečinu zbog koje se pojavi i dosada i oba partnera krenu da se preispituju i sumnjaju u svoju ljubav. Jedna devojka koja je na početku tridesetih u sedmogodišnjoj je vezi sa pet godina starijim partnerom . U svojoj ljubavnoj ispovesti otkrila je da se upustila u nezakonitu i nepromišljenu aferu i ne zna kakve će sve to posledice doneti.

Naime, kako je ona navela u svojoj anonimnoj ispovesti , ima sjajnog dečka na kojem joj mnogi zavide. Svi joj govore da boljeg muškarca nije mogla da nađe, međutim, kako ona ističe nemir joj je stvorio rođak, sin njene tetke kojeg je skoro upoznala. Imala je priliku da ga upozna na jednoj zabavi, porodičnom družnju i tada joj je dao do znanja da ne planira da se obaveže. 

Kako devojka ističe njih dvoje su se dobro slagali ali je poslednji put bilo nešto posebno u načinu na koji je gleda, zbog čega je kako kaže osetila "struju". Dok su razgovarali poželela je da završe zajedno u krevetu. Od njega je u ruci diskretno dobila broj telefona što je bio otvoren poziv na sastanak. Prošlo je nedelju dana, nakon čega ga je devojka nazvala i našli su se u nekom pabu na obroku. Nakon toga ju je pozvao na kafu kod njega, da bi druženje zavšilo "pijano" uz bocu vina i vrlo prisno.

Shutterstock

Devojka je priznala da su joj se razvila osećanja prema rođaku i da joj sada blizina svog dečka ne prija

- Jedva smo čekali da se skinmo a ja sam imala najnesputaniji se*s ikada. Bilo je zaista neverovatno i još uvek je se*s nevrovatan a mi se i dalje sastajemo. Međutim, problem je što su moja osećanja sve jača- otkriva devojka u ipovesti.

Ona ne želi da se to sazna jer bi izazvalo porodična uznemiravanja a sa druge strane kaže kako joj njen momak više nije privlačan i da joj ne prija da je dodiruje jer sve o čemu razmišlja je njen rođak.

Za situaciju u kojoj se našla obratila se za savet putem interneta i dobila odgovor kojem se nije nadala.

- Ako znate da ne volite svog partnera, budite iskreni i idite dalje. Ipak niste fer. Ako ga volite a nedostaje fantastičan seksualni život možete učiniti nešto po tom pitanju.- poručila je savetnica, a prenosi San.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)