Ispovesti

ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Njegovoj supruzi je hitno bio potreban bubreg, pa je pristao da se testira: U redu je gospodine, možete sestri biti davalac!

Neverovatnu priču podelio je jedan muškarac na portalu Redit i zatražio pomoć kako da supruzi saopšti zastrašujuće vesti.

19.03.2023 13:01

ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Njegovoj supruzi je hitno bio potreban bubreg, pa je pristao da se testira: U redu je gospodine, možete sestri biti davalac!
Shutterstock

Ispovest jednog neimenovanog muškarca na društvenoj mreži Redit izazvala je pravu pometnju i zaledila krv. On je ispričao kako je posle osam godina braka i dvoje dece sticajem okolnosti saznao da mu je žena zapravo rođena sestra. Očajan čovek našao se u nezavidnoj situaciji o kakvoj, kako je rekao, nije mogao ni da sanja.

Pixabay.com

On je usvojen kao beba i nikad nije saznao ko su njegovi biološki roditelji

Usvojen kao beba

Kako je ispričao taj muškarac, usvojen je kao beba i odrastao je u srećnoj porodici iako je znao da njegovi tata i mama nisu njegovi biološki roditelji. Svaki pokušaj da sazna nešto više o biološkim roditeljima završio se neuspehom, zato što su njegovi papiri o usvajanju bili strogo poverljivi i zapečaćeni.

- Na kraju sam odustao od potrage za biološkim roditeljima. Završio sam školu, zaposlio se i upoznao sam divnu ženu. Zaljubili smo se, venčali i dobili dvoje dece. Međutim, nakon rođenja našeg sina moja supruga je imala probleme sa bubrezima i hitno je hospitalizovana – počeo je svoju ispovest taj muškarac.

Kako su mu objasnili lekari, transplatacija bubrega bila je jedina šansa da njegova žena i majka njegove dece ima normalan život.

- Stavili su je na listu za transplantaciju, ali su nas lekari odmah upozorili da ćemo  čekati možda i godinama dok se ne pojavi pravi donor. Testirali su se svi njeni rođaci, ali niko nije odgovarao. Na kraju sam i ja pristao na testiranje, ne sluteći šta će se dogoditi – ispričao je on.

pexels.com

Testovi su pokazali genetsko poklapanje da su brat i sestra

Šok kod lekara

Nakon što su stigli rezultati pozvao ga je doktor u svoju kancelariju uz obrazloženje da želi da porazgovara s njim.

- Rekao mi je da moj bubreg savršeno odgovara mojoj supruzi, ali da želi da uradi dodatna testiranja. Kako mi je objasnio, testovi su pokazali ne samo da smo u krvnom srodstvu, već da smo skoro 100 odsto genetskog poklapanja, što je ukazivalo na to da smo najverovatnije brat i sestra. Roditelji deci prenose po 50 odsto genetskog materijala, zbog čega rođena braća i sestre imaju izuzetno visok nivo poklapanja gena, često i 100 odsto – rekao je on.

Nakon dodatnih testiranja njegove najcrnje slutnje su se obistinile.

- Mi smo u najbližem srodstvu, odnosno brat i sestra. Potpuno sam šokiran i ne znam šta da radim dalje. Naravno da ne mogu da budem u braku sa sestrom, ali ona je moja žena i majka moje dece. Volim je i imamo sjajan brak. Sad je bolesna i ne znam ni kako to da joj saopštim, niti kako će ona u takvom stanju prihvatiti sve šta se dešava – dodao je očajan muškarac.

pexels.com

Par je u braku dobio dvoje dece pre nego što je on saznao da su u krvnom srodstvu

Komentari na mreži

Usledili su brojni komentari i podrška korisnika ove društvene mreže.

- S obzirom na to da ste već u braku i imate dvoje dece ne možete da vratite vreme unazad. Mislim da nema smisla sad rasturiti brak i sve uništiti - 

- Već imate decu i pretpostavljam da su zdrava jer niste spomenuli nikakve abnormalnosti. Ako ste imali sjajan brak, kao što kažete, nema smisla sve to sad menjati - 

- Ne mogu ni da zamislim kako bih se osećala da sam na vašem mestu. Ako ste srećni zašto rasturati porodicu. Donirajte bubreg svojoj ženi-sestri i nastavite da budete sjajni roditelji svojoj deci kao i do sada – bili su samo neki od komentara na njegov post na Reditu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)