Ispovesti

IMALA SAM ČUDAN OSEĆAJ ZA DEČKA S KOJIM SAM IZLAZILA! Ispostavilo se da sa njim imam dete

Neobična ljubavna priča obišla je svet nakon što je Amerikanka otkrila detalje svog ljubavnog odnosa.

10.05.2022 22:00

IMALA SAM ČUDAN OSEĆAJ ZA DEČKA S KOJIM SAM IZLAZILA! Ispostavilo se da sa njim imam dete
shutterstock.com

Život piše romane i može biti uzbudljiviji od bilo kog filma. Ovo je na sopstvenoj koži osetila jedna Amerikanka koja je, iz razumljivih razloga, želela da ostane anonimna.

U ispovesti na društvenim mrežama ona je otkrila kako je pet godina nakon avanture za jednu noć kad je ostala trudna, srela biološkog oca svoje ćerke i nije ga prepoznala.

Da stvar bude interesantnija ni on nju nije prepoznao. Počeli su da se zabavljaju kada je ona shvatila da su se zapravo već sreli.

Pixabay.com

Samohrana mama zaboravila na oca svog deteta pose avanture za jednu noć

Proradila hemija

Njihova neobična ljubavna priča počela je na jednom iventu gde su se sreli pola decenije ranije. Proradila je hemija, verovatno su malo i popili i završili u krevetu.

Posle ove avanture nisu ostali u kontaktu, a ona je mesec dana kasnije saznala da je u drugom stanju. Kad su se sreli po drugi put, dopali se jedno drugom i počeli da se zabavljaju.

- Od početka sam imala čudan osećaj sa tim tipom, kao da smo se sreli ranije, ali nikako nisam mogla da se setim. Kao samohrana majka devojčice od 4 godine vodim računa koga dovodim u našu kuću i njen život. Međutim, od prvog trenutka njih dvoje su se sjajno slagali – počinje svoju ispovest ova žena, a prenosi britanski Miror.

Pixabay.com

Počela je da uviđa veliku sličnost između svog dečka i svoje ćerkice

Crv sumnje

Gledajući svoju ćerkicu kako se igra sa njenim novim partnerom počela je da primećuje zapanjujuću sličnost između njih dvoje. Crv sumnje počeo je da je nagriza, iako je muškarac s kojim je sada bila u vezi na prvi pogled bio potpuno drugačiji u odnosu na onoga s kojim je ostala u drugom stanju.

Prvi odlazak u njegov stan vratio joj je sećanje na noć koju su proveli zajedno i ona je shvatila da se zabavlja sa ocem svoje ćerke.

- Ušli smo u garažu i liftom se popeli u njegov stan. Hodnik mi je bio poznat, a posebno miris eukaliptusa koji se širio zgradom i koji sam zapamtila. Kad sam ušla u njegov stan sve je bilo onako kako pamtim, uključujući i crveni kauč koji mi se urezao u sećanje – ispričala je ona.

Pixabay

Oboje su se mnogo promenili za prethodnih pola decenije

Oboje su drugačiji

Govoreći o njihovom prvom susretu i kako je moguće da se nisu prepoznali ona je rekla da su tada oboje izgledali potpuno drugačije.

- Ja sam imala problem sa poremećajem u ishranom i bila sam jako mršava. Ugojila sam se nakon što sam ostala trudna. U vreme kad smo se prvi put sreli imala sam kratku, ravnu crnu kosu, sada imam dugu, smeđu kovrdžavu kosu – ispričala je ona.

I njen bivši, odnosno sadašnji partner je potpuno promenio fizički izgled tokom minulih pet godina.

- Muškarac s kojim sam ostala trudna imao je dugu, tamnu, talasastu kosu i gustu bradu. Sada je kratko podšišan, ima prosedu bradu, nosi naočare i isto italijansko ime i prezime. Čak smo se oba puta sreli na sličnom događaju – ispričala je ona.

Pixabay.com

Nije spremna da promeni svoj život, pa otac devojčice ne zna da ima ćerku

Još mu ništa nije rekla

Pet godina ranije, kako je objasnila, završavala je koledž i nije želela ozbiljnu vezu, a trudnoća joj se jednostavno desila.

Dete je prihvatila kao dar od Boga i nije mnogo razmišljala o ocu svoje bebe pre nego što su se ponovo sreli a ona shvatila da je on taj.

- Dobro zarađujem, finansijski sam nezavisna i mogu sebi i detetu da priuštim šta god poželim. Moja ćerka ima dva ujaka, odnosno moja dva brata, koja su očinska figura u njenom životu. Iskreno, nisam spremna da menjam svoj život – rekla je ona.

Kako je naglasila još uvek svom dečku nije ništa rekla, pa on ni ne sluti da ima ćerku i to sa ženom s kojom je sada u vezu.

Kako je naglasila boji se da će to sve promeniti, da će on tražiti svoja očinska prava, a ona još uvek nije sigurna da želi da njihova veza ide u tom pravcu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)