Ispovesti

MOJ PARTNER I JA SMO ZAJEDNO ŠEST GODINA I NIKAD NISMO SPAVALI U ISTOM KREVETU! Evo i zašto! (FOTO)

Mnogi ovo ne bi mogli da zamisle, međutim, Luana Ribeira i njen muž Aleks Majer imaju više nego dobar razlog za takav način života.

21.04.2022 19:00

MOJ PARTNER I JA SMO ZAJEDNO ŠEST GODINA  I NIKAD  NISMO SPAVALI U ISTOM KREVETU! Evo i zašto! (FOTO)
unplash

Pomalo neobična priiča o deljenju zajedničkog života, ali ne i kreveta, iako su čak 6 godina zajedno, iznenadila je mnoge. Naime, žena po imenu Luana Ribeira (41) je podelila svoju ispovest s čitavim u kojoj navodi da zbog prirode svog posla, kao i posla njenog muža Aleksa Majer, ona mora da ostaje do kasno u noć budna, zbog čega ne želi da svog partnera maltretira upaljenim svetlom i pomeranjem po sobi.

- Dešava mi se da se ujutru probudim u 2, jer mi je um već aktivan, i tada sam inspirisana za posao - ispričala je neobična žena. 

Ona je, inače, zaposlena kao i PR i najčešće je, kako tvrdi, najproduktivnija usred noći.

- To me sprečava da krevet delim s partnerom, ali to sada nijednom od nas dvoje ne smeta - iskrena je Ribeirova.

Printscreen

Luana Ribeira i njen partnert Aleks Majer  

Kada bi želju za odvojenim spavanjem izrazila drugim momcima sa kojima je ranije bila u vezi, to je bilo nezamislivo. Sada, kaže, uz zajednički dogovor i ona i partner su shvatili da im ovako najviše odgovara.

- Ovo je pozitivno uticalo na našu vezu - istakla je žena.  

Uglavnom su, kako tvrdi, odmorni, ne ulaze u raspravu ko je i koliko hrkao ili uzeo jorgan.

Pošto oboje rade od kuće, dešava se da se sretnu kasno noću na hodniku pa razmene ideje o svojim poslovima i projektima. To se ispostavilo kao odlična metoda, čak i kad se rodila njihova ćerka. Smenjuju se noću u određeno vreme kako bi pripazili na bebu i njeno spavanje i kako bi je nahranili. Za to vreme svako od njih se dovoljno odmori.

- Sa partnerom i dalje provodim vreme tokom večeri, a zatim se svako uputi u svoju sobu. To čini i da se više uželimo jedno drugo - zaključila je ona.  

shutterstock.com

Čak i kad partner spava čvrstim snom, paljenje svetla zbog rada od kuće je neizbežno

Inače, Luana, koja živi u Britaniji je prošle godine dospela u žižu svetske javnosti nakon što je u lokalnim medijima dospela njena priča da je posle osam godina braka sa Džejmsom Koenom odlučila da sreću potraži sa trećom osobom. I to ne sa bilo kojim čovekom, već sa dugogodišnjim porodičnim prijateljem, Aleksom Majerom, sadašnjim mužem.

- Lauana i Džejms su odlučili da se sporazumno razvedu i ostanu u dobrim odnosima, jer imaju dve ćerkice - pisali su tada mediji.

Međutim, interesantno je da je ta interesantna žena rešila da jedno vreme nastavi da živi sa obojicom partnera. U njenoj najnovijoj ispovesti se, međutim, prvi muž Džejms ne spominje.    

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)