Ispovesti

IAKO SU RAZVEDENI, ON NE ODUSTAJE OD JEDNE STVARI: Dolazi kod nje pod izgovorom da želi da vidi zajedničko dete, a iza toga se krije nešto drugo!

Bila je zapanjena kada je to prvi put pomenuo, ali shvata da nema granicu.

09.08.2023 21:00

IAKO SU RAZVEDENI, ON NE ODUSTAJE OD JEDNE STVARI: Dolazi kod nje pod izgovorom da želi da vidi zajedničko dete, a iza toga se krije nešto drugo!
Foto: Shutterstok

Razvod braka nije nikada prijatan, a pojedinci različito reaguju na njega. Jedna mlada žena nije imala tu sreću da se ostvari u braku i bila je primorana da se razvede od supruga posle nepunih godinu dana i ode sa bebom u rukama. Međutim, izgleda da njen bivši suprug na razvod gleda drugim očima.

- Imam 25 godina i pre nešto više od dve godine ostala sam trudna. Iako smo suprug i ja prećutno priželjkivali bebu i imali odnose bez zaštite, on je svima govorio da je moja trudnoća bila rezultat pucanja kondoma.  Razišli smo se kada nam je sin imao svega tri nedelje i vratila sam se u stan kod svoje majke, gde u jednoj sobi boravim sa svojim sinom koji sada ima 18 meseci -  započinje ispovest ova mlada žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Bila je primorana da se razvede zbog čestih svađa

Ona objašnjava da je razvod kasnije bio ozvaničen, ali njen bivši se uopšte ne ponaša kao da su oni razvedeni i ne dopušta joj da nastavi sa svojim životom.

- On je posle razvoda nastavio da očekuje se*s od mene, a to je bio jedan od razloga našeg raskida i razvoda. Odmah po izlasku iz porodilišta i posle neprespavanih noći pored bebe, nisam bila spremna na odnose i zbog toga smo se najčešće svađali. Sada živi na dva sata vožnje od nas, pa kada dođe da vidi sina insistira da se istušira i prespava kod nas kako bi se odmorio od puta i najčešće prenoći. Pošto je stan mali, to znači da spava u mom krevetu - izjadala se ova žena koja je potražila savete putem interneta.

shutterstock.com

Bivši insistira da prespava kod nje kad god dođe da vidi sina

Reakcije i komentari na njenu objavu su brzo usledili.

- Morate da postavite jasne granice i da objasnite vašem bivšem mužu da nema šta da traži kod vas u krevetu. 

- Takvom vrstom odnosa zbunjujete i njega i sebe, a najviše vaše dete koje odrasta uz tu sliku.

- Ukoliko ste rešili da ne želite više ništa sa njim morate to i da mu objasnite. Bolje da prespava u jeftinijem motelu nego u vašem krevetu - glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)