Sex

OVOJ ŽENI MUŠKARCI NUDE BIZARNE STVARI U ZAMENU ZA INTIMNE ODNOSE! Stvarno šokantno, ispovest najplaćenije legalne prostitutke izazvala je buru u javnosti! (FOTO)

Alis Litl opisala je kroz šta prolazi od kada je počela da živi na račnu u Teksasu.

18.06.2023 20:01

OVOJ ŽENI MUŠKARCI NUDE BIZARNE STVARI U ZAMENU ZA INTIMNE ODNOSE! Stvarno šokantno, ispovest najplaćenije legalne prostitutke izazvala je buru u javnosti! (FOTO)
printscreen/instagram.com/thealicelittleofficial

Alis Litl, zvezda industrije za odrasle i onlajn influenserka, otkrila je kako su se stvari promenile nabolje otkako je kupila farmu koza u Koloradu u SAD. Ta lepotica radi u legalnim javnim kućama širom Amerike. Inače je dugi niz godina u industriji gde pruža usluge na ranču u blizini Las Vegasa.

Sada je otkrila za Dejli Star kako je nedavno kupila farmu koza i da otkad je postala vlasnica zemljišta u Koloradu dobija neobične poklone. Naime, Alis je kupila je farmu od 6 hektara kada je bordel u Nevadi bio privremeno zatvoren tokom pandemije koronavirusa i kad zbog izolacije nije mogla da radi. 

- Otkad sam kupila zemlju radila sam dva zahtevna posla, uzgajala koze i pružala se*sualne usluge. Pošto često objavljujem slike na društvenim mrežama na kojima radim na farmi, stekla sam mnogo novih klijenata - počinje svoju ispovest ta lepotica.

Alis je počela da prikuplja brojne klijente iz ruralne Amerike zainteresovane za njene se*sualne usluge i to otkako je objavila snimke na svojoj farmi. Mnogi od njenih novih "prijatelja", koji su obično muškarci ili parovi, sami su farmeri i često joj usluge plaćaju u opremi za farmu ili čak novim primercima životinja.

@brutamerica $1.2 million later…💰 #fyp ♬ original sound - Brut.

- Kada mi je pre godinu dana ponuđena koza u zamenu za se*s, nasmejala sam se i u početku odbacila scenario. Ali kada su počeli da pristižu drugi predlozi za ovaj vid razmene usluga, počela sam ozbiljnije da razmišljam o tome.  Zakon mi ne dozvoljava da prihvatim stoku kao sredstvo plaćanja za ovakav vid usluga koje bih ja pružala. Ako želim da radim legalno kao se*sualni radnik, moram da poštujem pravila i da odbijem bilo kakva nekonvencionalna plaćanja - razočarano je rekla Litlova.

Ironično, Alis je tvrdila da je prvi ranč za piletinu u Teksasu dobio ime po neobičnom sistemu plaćanja pre nekoliko decenija.  

- Tridesetih godina 20. veka bordel je dobio ime jer je gospođa dozvoljavala plaćanje u živini. U zamenu za jedno pile mušterija je dobila vrelu akciju u senu sa se*sualnim radnikom. Sada, skoro vek kasnije, stvari su se zaokružile i nudi mi se plaćanje životinjama. To je ludo - zaključila je ta netipična preduzetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)