Ispovesti

ISPOVEST NAJPOZNATIJEG DONORA SPERME: Ima 65 dece, a onda je progovorio o intimnim odnosima i sve šokirao (FOTO)

Njegov inboks na društvenim mrežama i dalje je preplavljen porukama onih dama koje žele da im pomogne da dobiju potomstvo.

16.06.2023 20:01

ISPOVEST NAJPOZNATIJEG DONORA SPERME: Ima 65 dece, a onda je progovorio o intimnim odnosima i sve šokirao (FOTO)
instagram/kylegordy

Kajl Gordi (32) je muškarac koji je svetsku popularnost stekao kao višestruki donator sperme koji je desetinama žena pomogao da ostvare svoj san i postanu majke.

Veruje se da je ovaj mladić biološki otac čak 65 mališana širom sveta. Njegov inbox na društvenim mrežama i dalje je preplavljen porukama onih dama koje žele da im pomogne da dobiju potomstvo. 

Međutim, Kajl tvrdi kako više ne želi to da radi već da se posveti svom intimnom životu i pronađe srodnu dušu.

- Želim vezu s nekim i to mi je u ovom trenutku najvažnije. Prestaću sa donacijama osim nekolicini odabranih jer moram gledati na izgradnju te smislene veze s nekim ko me voli. U redu je da me ljudi kontaktiraju ako žele vezu, ali što se tiče doniranja, pomoći ću samo onima koji stvarno žele dete - rekao je Kajl, prenosi Miror.

Kako je rekao, Gordi je čak i bio par meseci u vezi sa jednom od žena čiji je donor bio. Međutim, ta ljubav nije potrajala. Razlog je upravo to što on donira spermu i drugim ženama.

 - Žena nije mogla prihvatiti činjenicu da još doniram i rekla je da to neće funkcionisati na duže staze.  Moram pronaći nekoga ko može prihvatiti mene i ono što sam radio u prošlosti, ali ne želim da mi to više smeta. Možda ću se za nekoliko meseci, ako ne nađem, vratiti na staro. Ali ako nađem nekoga, u potpunosti ću preispitati svoj hobi - objasnio je ovaj mladić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Gordy (@kylegordy1234)

Kajl je progovorio i o svom intimnom životu, zapravo se*sualnom i iznenadio mnoge svojim odgovorom. Naime, kako je objasnio, zbog svog nesvakidašnjeg hobija kojim se godinama bavio, nije ni imao uobičajene odnose sa partnerkama.

- Nemam se*sualni život osim doniranja, to je potpuno nepostojeće, jer je jedan od razloga zašto ne izlazim i nemam odnose taj što želim spermu sačuvati i dati ljudima najbolju moguću šansu za trudnoću. Pre sam izlazio i često bio intiman sa ženama, ali odlučio sam odustati od toga kako bih pomogao ženama i njihovim porodicama - dodao je.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)