Sex

ŽELEO JE DA OSVEŽI BRAK I ISPROBA INTIMNE FANTAZIJE: Njegova žena se skroz raspomamila, neće da čuje za povratak na staro, ne dozvoljava mu ni da je dodirne

Kako je objasnio ovaj Britanac plaši se da nikad više neće deliti intimnost kao ranije i da sve to utiče na njihov supružnički odnos.

07.07.2023 22:00

ŽELEO JE DA OSVEŽI BRAK I ISPROBA INTIMNE FANTAZIJE: Njegova žena se skroz raspomamila, neće da čuje za povratak na staro, ne dozvoljava mu ni da je dodirne
Pixaby

Potreba za intimnim odnosom je prirodna. Intimni život je posebno naglašen na početku veze i braka, a potpuno je prirodno da vremenom želja i strast jenjava. 

Kako je u intimnoj ispovesti ispričao jedan Britanac u želji da osveži svoj brak predložio je supruzi da isprobaju nešto novo u krevetu. Ona se u početku nećkala, ali je na kraju pristala da ispuni njegove intimne fantazije. Kako je on priznao, nije očekivao da će se njoj toliko dopasti eksperimentisanje u krevetu i da će postati zavisnica od grubog se*sa.

shutterstock.com

Do pre par meseci njihovi odnosi su bili ispunjeni strašću i ljubavlju dok ona nije otkrila BDSM

 

Kako je ispričao ovaj Britanac oduvek je želeo da isproba sado-mazo igrice u krevetu. Kad je predložio ženi da malo istražuju ona je nevoljno pristala. 

- Imam 34 godine, moja žena 31 i u braku smo tri godine. Mogu da kažem da nam je se*ualni život uvek bio sjajan. Ranije smo voleli da povremeno eksperimentišemo u krevetu, ali se vremenom strast ugasila. U želji da oživim nekadašnji žar predložio sam joj BDSM. Nevoljno je pristala, ali vrlo brzo se uživela u ulogu. Tražila je preuzmem dominantnu ulogu i da budem grub i agresivan tokom intimnih odnosa - rekao je on. 

Pixabay.com

Ovo nije bilo nešto sa čime je bio oduševjlen, ali je hteo da joj ugodi

Prema njegovim rečima u početku mu je sve bilo zanimljivo i novo, sve dok nije shvatio da njegova supruga u grubom se*su uživa više nego što bi, po njegovom mišljenju, trebalo. 

- U početku je bilo zanimljivo, ali kako je vreme prolazilo njeni zahtevi su bili sve ekstremniji. Počela je da kupuje bičeve i opremu za vezivanje. Insistirala je da je udaram i nazivam pogrdnim imenima. U tom momentu sam joj rekao da mi je to zaista previše i da biu trebalo da prekinemo. Umesto da nađemo kompromis ona se distancirala - rekao je očajan muškarac.

shutterstock.com

Ona više ne želi da provodi intimne trenutke sa njim, a odbila čak i zagrljaj

Prema njegovim rečima njegova supruga više nije zainteresovana za "običan" intimni odnos, izbegava poljupce i svaki kontakt sa njim ukoliko nije bilo po njenom. 

- Sada uopšte ne želi se*s. Svaki put kada pokušam da je zagrlim, ili poljubim ona me odbija. Ne dozvoljava mi ni da je dodirnem ukoliko nećemo imati grub intimni odnos. Plašim se da se udaljavamo i ne znam šta da radim - rekao je on.

Savet 

Kako je objasnila bračna terapeutkinja nije neobično da nakon se*sualnog eksperimentisanja jedan od pratnera ne želi da se vrati na staro.   

- Sasvim je normalno da neki ljudi posle isprobavanja "ekstremnog se*sa izgube interesovanje za intimni odnos koji se smatra za uobičajen. Međutim, niko ne sme da bude prisiljen ni na šta. Zbog toga treba da odbijete da radite bilo šta što vam stvara nelagodu. Razgovarajte sa svopjom suprugom, pokušajte da saznate šta je pozadina njenog ponašanja - rekla je ona. 

Kako je pojasnila terapetkinja vrlo je moguće da je ovo i neka njena kazna.

- Morate otvoreno da joj kažete da vam to ne odgovara, jer se osećate nelagodno i obasnite joj da to utiče na vaš brak - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)