Tetka Saveta OVO JE SPAS ZA SUŠENJE VEŠA TOKOM ZIME: Laura je iskoristila jednu stvar iz spavaće sobe i rublje je bilo suvo za samo dva sata! (VIDEO) 11:00
Brak i veze "MOJA ŽENA PRISTAJE NA INTIMNOST SAMO KAD JE PIJANA": Zabrinuti muž želi da vrati iskru u bračni život, ali ona odbija razgovor 20:00
Ispovesti BIO JE 25 GODINA STARIJI I NI TREN SE NIJE PREMIŠLJALA KAD JE ZAPROSIO: 15 godina kasnije gorko se pokajala zbog braka sa njim, evo šta joj je priredio (FOTO) 19:00
Ispovesti DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG POTEZA OVE ŽENE POSLE RAZVODA: Završila je na stubu srama, ali ona tvrdi da slavi što je preživela! (VIDEO) 18:01
Ispovesti ZATRUDNELA SAM U 20. GODINI, ALI LEKARI NISU MOGLI DA NAĐU EMBRION! Usledile su šokantne vesti i oni su se sledili: Gospođo, vi nemate samo vaginu! (FOTO) 13:05
Strast PRIŠLA MI JE U TERETANI, PA SAM JE POZVAO NA NEKO INTIMNIJE MESTO: Otad mi se život okrenuo naopačke, nisam očekivao da će mi to uraditi! 21:01
Ispovesti IMALI SU IDEALAN BRAK A ONDE JE PREVARIO SA VASPITAČICOM: Sve se dešavalo pred decom, a onda je usledilo šokantno priznanje (FOTO) 21:01