Tetka Saveta

OVO JE SPAS ZA SUŠENJE VEŠA TOKOM ZIME: Laura je iskoristila jednu stvar iz spavaće sobe i rublje je bilo suvo za samo dva sata! (VIDEO)

Ona ima dvoje male dece koja se brzo prljaju a rezultat toga je gomila prljavih stvari koje mora da pere svaki dan.

14.10.2023 13:00

OVO JE SPAS ZA SUŠENJE VEŠA TOKOM ZIME: Laura je iskoristila jednu stvar iz spavaće sobe i rublje je bilo suvo za samo dva sata! (VIDEO)
instagram/printscreen/cleaning_at89

Laura Vilijams je mama dvoje dece koja se trudi da joj kuća uvek bude čista i uredna. Ona na društvenim mrežama deli sjajne savete kako da brzo i jednostavno sredite dom čak i kad mala deca poput njene stalno prave krš i lom.
Uz to, kao i svi mališani, njen sin i ćerka se očas posla isprljaju pa stalno ima gomilu veša za pranje.

Spasonosna ideja

Kako je objasnila Laura, njeni mališani kao i sva deca neverovatnom brzinom prljaju garderobu, a ona ne voli da budu umazani i prljavi zbog čega ih presvlači više puta u toku dana.

Rezultat toga je gomila prljavog veša koji pere svakog dana. Leti to i nije problem jer ga iznese na dvorište i osuši očas posla, ali zimi sušenje garderobe je prava noćna mora. Laura je danima pokušavala da smisli kako da brže suši veš, a onda joj je na pamet pala spasonosna ideja.

Ona je opran i mokar veš kao i obično složila na sušilicu pored radijatora. Potom je uzela čist čaršav sa gumom iz spavaće sobe i navukla ga na mokar veš preko sušilice. Jedan kraj čaršava je zakačila za gornji deo sušilice i na taj način stvorila vazdušni džep u kome je strujao topao vazduh iz radijatora.

Rezultat toga njen veš je bio potpuno suv sa zamo dva sata bez upotrebe mašine za sušenje rublja uz značajnu uštedu struje i novca.

Njen trik naišao je na opšte oduševljenje brojnih žena posebno mladih mama koje poput nje muku muče sa sušenjem garderobe svojih mališana i beba.

- Ukoliko uključite dodatni ciklus centrifuge na kraju pranja veša sušenje će biti i kraće.

- Obavezno stavite aparat za prikupljanje vlage koji će skupiti višak vlage prilikom ovakvog sušenja kako vam se ne bi stvorila buđ. Ili jednostavno odškrinite malo prozor.

- O moj Bože, ovo je fenomenalno. Probala sam i zaista se veš osušti za samo dva sata. Od sad samo ovako sušim veš tokom zime.

- Ovaj trik zaista radi, ali samo kad su tanje stvari u pitanju kao što su majice. Za džins će vam ipak trebati malo više vremena od dva sata.

- Najbolje od svega je što mi veš ne stoji na sušilici pod dva, tri dana. Jednostavno ga operem, osušim za dva sata, sklonim i to je to - bili su samo neki od komentara na ovaj post.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)