Ispovesti

ZATRUDNELA SAM U 20. GODINI, ALI LEKARI NISU MOGLI DA NAĐU EMBRION! Usledile su šokantne vesti i oni su se sledili: Gospođo, vi nemate samo vaginu! (FOTO)

Neverovatna priča Australijanke Evelin Miler obišla je svet.

09.04.2023 15:05

ZATRUDNELA SAM U 20. GODINI, ALI LEKARI NISU MOGLI DA NAĐU EMBRION! Usledile su šokantne vesti i oni su se sledili: Gospođo, vi nemate samo vaginu! (FOTO)
Printscreen Instagram/#evelynmiller

Australijanka Evelin Miler (31) rođena je sa dve vagine. To je nije sprečilo da rodi dvoje dece i sad radi na trećem. Kako je objasnila ta zvezda OnlyFansa jednu vaginu koristi za posao, a drugu za sopstveno zadovoljstvo.

Da ima urođenu anomaliju saznala je tek sa 20 godina nakon što je ostala u drugom stanju, ali su joj lekari rekli da zbog izuzetno rizične trudnoće mora na abortus, što je ona i uradila. Iako su je pojedini lekari savetovali da odustane od potomstva ona nije pristala i sad ima sina Olivera i ćerku Ejmi.

Šok kod lekara

Evelin je rođena sa dve vagine, dve materice, generalno, sa dva kompleta reproduktivnih organa. U pitanju su dva potpuno zdrava i funkcionalna reproduktivna organa, jedino su duplo manje veličine od normalnog. Međutim, to je nije sprečilo da rodi već dvoje dece iz svoje, kako je rekla, desne vagine. Sad sa suprugom Tomijem, koji je električar po zanimanju, pokušava da ostane trudna i rodi treću bebu, ali iz leve vagine.

- Sve do moje 20 godine i slučajne trudnoće u tom periodu nisam ni znala da imam bilo kakav problem. Doduše, uvek sam osećala da sam drugačija i bilo je čudno svaki put kad sam imala intimne odnose. Jednom bi bilo fenomenalno sledeći put nisam imala nikakvih emocija. Međutim, niko nije znao da mi objasni o čemu se radi. Kad sam slučajno zatrudnela sa 20 godina otišla sam kod lekara i na ultrazvuku prvo nisu mogli da pronađu fetus. Čitav tim lekara pokušao je da odgonetne o čemu se radi sve dok nisu shvatili da gledaju levu matericu, a da je embrion u desnoj. Tek tada sam saznala da zapravo imam dva potpuno funkcionalna para reproduktivnih organa i dve vagine koje su upola manje u odnosu na normalnu. Bila sam šokirana kad su mi rekli – počela je svoju ispovest Evelin za britanski Miror.

Ona je radila kao eskort-dama i nakon što je upoznala supruga Tomija odlučila je da prekine s tim poslom i posveti se porodici. Ubrzo je ponovo ostala trudna i uprkos upozorenjima lekara odlučila je da zadrži bebu.

- Imala sam visokorizičnu trudnoću i stomak mi je svih devet meseci bio nagnut na desnu stranu zato što sam bebu nosila u desnoj materici. U 37. nedelji trudnoće lekari su me porodili carskim rezom i na svet sam donela lepog, zdravog i krupnog dečaka od dva i po kilograma. Njegov rast je bio ograničen zbog moje male materice, a sve ostalo je bilo sasvim u redu - ispričala je ona.

I ćerka iz desne materice

Sinu su dali ime Oliver, a oporavak od carskog reza prošao je bolje nego što je očekivala. Samo tri meseca kasnije Evelin je ponovo ostala trudna. I ovog puta zadržali su bebu i ponovo se porodila carskim rezom u 36. nedelji trudnoće. Ovog puta na svet je donela devojčicu Ejmi koja je na rođenju imala nešto malo manje od dva kilograma zbog čega je tri nedelje provela na odeljenju za prevremeno rođene bebe.

Sada Evelin pokušava da zatrudni i treći put, a prema rečima njenog ginekologa, bolje je da koristi levu vagunu.

- Pokušavamo da dobijemo i treće dete, ali sad koristimo moju levu vaginu zato što desna već ima ožiljke od dva carska reza. Moramo da budemo oprezni tokom seksa. Iskreno, ja više volim svoju desnu vaginu jer tako doživljavam orgazam, dok sa levom to ne mogu – priznala je ona.

Kako je objasnila Evelin, njeno jedinstveno telo joj omogućava da odvoji poslovni i privatni život. Prema njenim rečima levu vaginu  koristi za posao, a desnu za sopstveno zadovoljstvo.

Ogromna zarada

Prema rečima Evelin, njena fizička anomalija donela joj je neverovatnu popularnost na OnlyFans platformi gde mesečno zarađuje gotovo 62.000 evra.

- Kad sam upoznala muža prestala da da se bavim poslovnom pratnjom jer je bilo nemoguće ostvariti monogamnu vezu uz moj posao. Otvorila sam profil na platformi za odrasle i vrlo brzo sam stekla ogroman broj fanova zahvaljujući tome što imam dve vagine. Iskrena da budem, ne bih ni volela da imam samo jednu vaginu, ovako je moj se*sualni život mnogo zabavniji. Važno je da volimo i prihvatimo sebe takvim kakvi jesmo – poručila je ona.

Evelin na društvenim mrežama često govori o svojim iskustvima kako bi podstakla i druge devojke koje imaju problem da se ne stide, već potraže stručnu pomoć.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)