Odrasli

ČUVENA VODITELJKA ZATEGLA VAGINU! Njena prva reakcija je neverovatna: Sada škripi!

U pitanju je zatezanje zidova ženskog polnog organa uz pomoć specijalnog aparata čime se stimuliše remodelovanje postojećeg i stvaranje novog kolagena, otkrila je voditeljka i bivša supruga fudbalera.

31.08.2022 15:05

ČUVENA VODITELJKA ZATEGLA VAGINU! Njena prva reakcija je neverovatna: Sada škripi!
shutterstock.com

Posle orošavanja vagine, kojem se svojevremeno podrvrgla naša poznata voditeljka Suzana Mančić, u svetu sve zastupljenija intervencija postaje i podmlađivanje intimne regije. U pitanju je zapravo lasersko zatezanje ženskog polnog organa za kojim su poznate dame već odavno "izgubile glavu".

Poslednja u nizu koja se podvrgla tretmanu je čuvena britanska voditeljaka Lizi Kandi (53), inače nekadašnja supruga fudbalera Džejsona Kandija, koja tvrdi da se nakon podmlađivanja vagine oseća kao potpuno nova žena.

Kako ističu stručnjaci, laserska terapija intimne regije podrazumeva zatezanja zidova i podmlađivanje vagine jedinstvenim tretmanom čime setaj organ vraća u pređašnje stanje. U pitanju je efikasna i jedinstvena procedura bez hirurškog zahvata kojoj se najčešće podvrgavaju žene u zrelim godinama. 

Tretman je, kako se navodi, posebno efikasan nakon porođaja kad se ženska vagina menja i rasteže. Lizi zato ne krije koliko je oduševljena tretmanom i tvrdi da posle intervenicije ima najbolji seks u životu.

- Osećam se kao nova žena sa svojom super-vaginom! Tako je uska, škripi kada hodam, jedva mogu da sednem. Uvek sam se osećala mladom za svoje godine i sada imam vaginu koja mi odgovara. Izlazim samo sa mlađim muškarcima i imam nikad bolji seks. Prema svojoj vagini se odnosim kao prema hramu. Momci i te kako primećuju razliku - rekla je Lizi, inače mama dvoje odrasle dece.

Podmlađivanja vagine podrazumeva specijalni tretman tokom kog se uz pomoć specijalnog aparata deluje na tkivo vagine čime se stimuliše remodelovanje postojećeg kolagena i sintezu novog. Rezultat je zatezanje zidova vagine, poboljšanje njenog tonusa i više seksualnog zadovoljstva uz prevenciju pada bešike i nevoljnog oticanja urina što zajedno utiče na poboljšanje kvaliteta života. Procedura je bezbolana i vrlo jednostavna. Posebni stakleni spekulum stavi se unutar vagine i kroz njega se emituje laserska energija. Lasersko zatezanje vagine traje do 30 min a odmah nakon interevencije pacijentkinja može da vratiti svakodnevnim aktivnostima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)