Ispovesti MISLILA SAM DA MI TAMPONI NE ODGOVARAJU, a onda sam doživela šok - sve vreme se krilo u meni! Neverovatna priča žene nakon što je imala prekid trudnoće! 20:55
Ispovesti ŽENA SA DVE VAGINE ODGOVORILA NA 4 NAJBIZARNIJA PITANJA: Izjave: "Imam dve menstruacije" i "Mogu da zatrudnim sa dva različita muškarca" su najmanje šokantne! 14:51
Vesti OVAKAV SKANDAL NIJE VIĐEN NA TELEVIZIJI! Doktorka izvadila instrument, pa u programu uživo pacijentkinji PODMLAĐIVALA vaginu, a tek da vidite njeno ponašanje! (VIDEO) 18:10
Telo POTPUNO JE IZBUŠILA POLNI ORGAN, UNUTRA IMA 3.500 MINĐUŠA: Otkrila je i da li one NOĆU ZVECKAJU, a zatim iznela nešto šokantno! (FOTO) 23:30
Ispovesti MI SMO SIJAMSKE BLIZNAKINJE, IMAMO JEDAN POLNI ORGAN, ALI JA VOLIM MUŠKARCE, A ONA ŽENE: Ove devojke progovorile su o svemu, pa i o intimnim dodirima! 21:31
Odrasli DEVOJCI POČEO DA RASTE PENIS! Kada je otišla na SKENER, istina je ošamarila, a nije znala za ovaj zdravstveni problem 08:30
Strast NISAM IMALA ODNOS OSAM GODINA, A ONDA SAM SE TOKOM ISTOG UŽASNO POVREDILA! Dugo je čekala da bi se sve završilo OVAKO 19:45
Vesti SA 23 GODINE JE OTIŠLA NA KOREKCIJU POLNOG ORGANA: Mučila je veličina vagine, a lekari UPOZORAVAJU 20:01
Odrasli RAZBIJEN MIT - OVO SU IDEALNE PROPORCIJE VAGINE! Žene, pogledajte da li ste ispod ili iznad proseka 07:01
Odrasli POSLE POROĐAJA OSLABILI SU JOJ MIŠIĆI KARLICE, A ONDA JE PROŠLA KROZ AGONIJU: Lekari su je 10 godina pogrešno lečili, dijagnoza koju je napokon dobila poptuno ju je porazila (FOTO) 19:01