Sex

POSLE INTIMNOG ODNOSA žene bi obavezno trebalo da urade ovo!

Svako od nas ima različite afinitete kada su intimni odnosi u pitanju, ali bi sve žene trebalo da urade istu stvar posle akcije pod pokrivačem.

06.08.2022 22:00

POSLE INTIMNOG ODNOSA žene bi obavezno trebalo da urade ovo!
Pixabay.com

Istina je da tokom seksa telo prolazi kroz brojne promene, ali skoro svaka žena reaguje na isti način tokom i posle odnosa.

Jedna od tih reakcija je i potreba za mokrenjem nakon seksa. Ona kod nekih dama može biti vrlo snažna i trenutna, dok se kod drugih javlja posle nekoliko minuta. Tu potrebu nikako ne bi trebalo ignorisati.

Razloz za to što se ženama mokri nakon seksa je to što je telo vrlo sofisticirana mašina čija je uloga da nas maksimalno zaštiti od potencijalnih opasnosti koje vrebaju u okolini. Jedna od tih opasnosti krije se u bakterijama.

Naime, tokom seksualnog odnosa telo je izloženo brojnim bakterijama koje se mogu ''sakriti'' na mestima na kojima ih nikako ne želimo.

 

 

Urolog dr Neven Kapun objašnjava da je upala bešike direktno povezana sa seksualnim odnosom.

- Tokom seksualnog odnosa bakterije se kroz mokraćnu cev šire prema bešici, što kod žena može dovesti do akutne upale urinarnog trakta. Uriniranjem posle seksa zapravo "čistimo", odnosno ispiramo urinarni kanal od bakterija - ističe Kapun.


Upravo zato, ako osetite snažnu potrebu za mokrenjem posle seksa, odložite maženje za nekoliko minuta i poslušajte svoje telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)