Roditeljstvo OVA ŽENA JE RODILA 12 DECE I SAMO ZBOG JEDNE STVARI MNOGO ŽALI: Ima farmu, 140 životinja i sve stiže - ljudi se pitaju kako je ovo moguće?! (FOTO) 19:30
Odrasli OVAJ GINEKOLOG 50 GODINA PORAĐA ŽENE I ŠOKIRAO JE STAVOM O PRISUSTVU MUŠKARACA U SALI: "To je dovelo do jedne stvari koja nikako nije dobra za žene!" 17:35
Odrasli TRUDNA NATAŠA JE "UMRLA" OD SRČANOG UDARA I BILA JE KLINIČKI MRTVA 14 MINUTA: Ona je jedan u milion slučajeva - lekari su je oživljavali, a onda shvatili nešto PORAŽAVAJUĆE! 18:45
Odrasli PORAĐALA SAM SE 56 SATI i svima govorila da nešto ne valja: Kada sam se dovoljno otvorila, bilo je jasno, a nisu mi verovali 13:40
Brak i veze ŽENA SE U 36. NEDELJI TRUDNOĆE BACILA KROZ PROZOR ZBOG POŽARA! Ono što se kasnije desilo ravno je ČUDU 19:15
Kuce DEVOJČICA JE REŠILA DA IZVEDE CARSKI REZ NA SOPSTVENOM PSU: Dohvatila nož i počela da ga seče, društvene mreže se digle na noge! (VIDEO) 20:00
Odrasli PROF. DR DINO TARABAR ŠOKIRAO PODACIMA O DECI ROĐENOJ CARSKIM REZOM: Imaće veće zdravstvene komplikacije kasnije u životu 12:10
Roditeljstvo MAJKA JE ŠOKIRALA SVET KAD JE OBJAVILA TEŽINU SVOJE ŠESTE BEBE: Zbog ovog prizora su i lekari zanemeli! (FOTO) 08:30
Dete IZGUBILI SU BEBU, ALI JE ONA OPET ZATRUDNELA S BLIZANCIMA - usledila je borba i za njihov život! Došli su na svet 13 nedelja ranije, lekari su bili u ŠOKU kad su ih ugledali! (FOTO) 10:40
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 15:01
Roditeljstvo NAJBIZARNIJE OTKRIVANJE POLA DETETA IKAD: Kada su pred buduću mamu izneli tortu u obliku golih grudi i trudničog stomaka, ona je izvadila oštricu, pa uradila nešto JEZIVO! (VIDEO) 13:48
Roditeljstvo DOK JE RAĐALA TROJKE DOKTORA JE ODJEDNOM OBLIO ZNOJ: U stomaku se 9 meseci krilo još nešto, ona je prvi slučaj za čitav vek! 21:15