Ispovesti

BIO JE 25 GODINA STARIJI I NI TREN SE NIJE PREMIŠLJALA KAD JE ZAPROSIO: 15 godina kasnije gorko se pokajala zbog braka sa njim, evo šta joj je priredio (FOTO)

Svima su delovali kao idilični par, međutim, istina je ubrzo isplivala na video.

13.06.2023 21:00

BIO JE 25 GODINA STARIJI I NI TREN SE NIJE PREMIŠLJALA KAD JE ZAPROSIO: 15 godina kasnije gorko se pokajala zbog braka sa njim, evo šta joj je priredio (FOTO)
Shutterstock

Razlika u godinama između bračnih partnera često bude kamen spoticanja posebno nakon dužeg bračnog staža. Ispovest jedne žene uzburkala je društvene mreže jer priznaje da se gorko pokajala zbog udaje za supruga s kojim je 15 godina u braku i sa kojim ima dvoje dece.

shutterstock.com

Zaljubila se u njega kad je imala 25 godina i tad joj nije smetalo što je duplo stariji od nje

Ponaša se kao starac

Kako je ispričala ova Britanka, supruga je upoznala kad je imala 25 godina.

- On je u tom trenutku imao 50 i jedan propali brak iza sebe. Ali meni to nije smetalo. Bio je prezgodan, šarmantan i zabavan. Zaljubila sam se kao nikad u životu i samo sam želela da budem s njim. Kad me je zaprosio nisam se ni za tren premišljala i odmah sam pristala. Venčali smo se, dobili smo dvoje dece i svi su ubeđeni da imamo savršen brak iako nije tako - iskrena je bila ona.

Prema njenim rečima problemu su počeli pre oko godinu dana kad joj je suprug saopštio da želi da ide u penziju.

- Ja imam 40 godina i iskrena da budem, muž mi je dosadio. Nigde ne želi da ide, stalno smo u kući, ni traga od onog šarmatnog i dinamičnog muškarca u koga sam se zaljubila. Velika razlika u godinama među nama nikad mi nije smetala, ali sad sve više uočavam da smo nas dvoje zapravo dva sveta - priznala je ova Britanka.

Situacija se dodatno pogoršala kad se njen suprug, koji sad ima 65 godina penzinisao.
- Non stop je u kući, pomaže mi oko dece ne mogu da grešim dušu ali me izluđuje što smo non stop zajedno. Ja radim od kuće tako da sam prisiljena da budem s njim 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Stalno imam osećaj da mi dahće za vrat, kad mu predložim da odemo na romatično putovanje ili barem na večeru on kaže kako ga mrzi i da želi samo da bude kod kuće sa mnom i sa decom - dodala je ona.

Prema njenim rečima počele su da joj smetaju čak i njegove nežnosti, a od nekadašnjeg zgodnog frajera nije ostalo ništa.

- Zapustio se i ponaša se kao da je starac. Ja sebe i dalje smatram mladom, imam energije i snage za sve što poželim, ali on više ne može da me prati - priznala je ova Britanka.

shutterstock.com

Nekad joj je mužbio dinamičan i šarmantan a sad joj je dosadan

Prekretnica

Prema rečima bračnog stručnjaka, velika razlika u godinama između supružnika kad tad dođe na dnevni red.

- Došli ste do prekretnice zato što je vaš suprug ušao u novu, mirniju fazu života dok ste vi i dalje vrlo aktivni. Mislim da to ima više veze sa samim penzionisanjem vašeg supruga, a ne sa njegovim godinama. Umesto da bežite od problema suočite se i recite suprugu kako se osećate. Verovatno i on oseća da nešto ne štima među vama ali ne zna šta je u pitanju - rekla je bračna terapeutkinja.

Kako je objasnila, važno je da nađu zajednička interesovanja, hobi ili nešto što će ih ponovo povezati kao nekad.

- Iskreno recite suprugu da to što je otišao u penziju ne znači da se njegov život završio. Ima 65, a ne 85 godina i mora da prestane da se ponaša kao da je starac. Razmislite šta bi moglo vas oboje motiviše da ponovo budete srećan i zaljubljen par. Razgovarajte šta želite od budućnosti. Ovo ne mora da bude kraj vašeg braka jednostavno ste malo zalutali i potrebno je da se vratite na pravi, zajednički put - dodala je bračna terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Sava

14.06.2023 12:54

Mislim da je za njega vreme da nađe mlađu ljubavnicu, da se malo trgne i vrati u formu.