Ispovesti

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG POTEZA OVE ŽENE POSLE RAZVODA: Završila je na stubu srama, ali ona tvrdi da slavi što je preživela! (VIDEO)

Nakon raspada braka posle devet godina i dvoje dece Loren Bruk se odlučila na neobičan potez i sve objavila na društvenim mrežama.

17.04.2023 20:01

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG POTEZA OVE ŽENE POSLE RAZVODA: Završila je na stubu srama, ali ona tvrdi da slavi što je preživela! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/lauren_brooke91

Loren Bruk (31), majka dvoje dece iz Severne Karoline, zapalila je društvene mreže nakon što je objavila video snimak kako pali svoju venčanicu. Prema njenim rečima, prošla je pakao u braku i ovo je bio njen način da proslavi razvod, piše Njujork post.

Međutim, njen potez naišao je na žestoke osude na mrežama i bukvalno su je razapeli i stavili na stub srama.

Žena vojnika

Kako je ispričala Brukova, uprkos svim osudama i negativnim komentarima ona se oseća dobro zbog svog poteza.

- Nazvali su me narcisom, bolesnicom koja je željna pažnje, osuđuju me i misle da sam ja kriva za razvod. Međutim, ja nisam slavila razvod, slavila sam činjenicu da sam preživela – rekla je ona.

Bruk i njen sad već bivši suprug i otac njene dece upoznali su se u baptističkoj crkvi. Venčali su se u oktobru 2012. i dobili dvoje dece. Međutim, ubrzo je sve krenulo po zlu.

Prema mišljenju Bruk delom je njihov brak propao i zato što je njen suprug radio kao vojnik u Nacionalnoj gardi.

- Nije lako biti žena vojnika. Pritisci njegovog posla opteretili su naš brak – ispričala je ona.

Spalila venčanicu

Posle devet godina teškog braka i brojnih emotivnih padova Bruk je podnela papire za razvod nadajući se da će ipak sve da se reši. Međutim, do toga nije došlo.

Nakon što su odlučili da se razvedu po zakonu Severne Karoline gde žive morali su da budu razdvojeni godinu dana i jedan dan kako bi razvod bio važeći.

Posle svega ona je odlučila da okrene novi životni list. Da bi nastavila sa svojim životom ona je odlučila da spali venčanicu kako bi i simbolično stavila tačku na svoj propali brak ne sluteći kakve će to reakcije izazvati kod drugih ljudi.

- Šta sam drugo mogla da uradim sa svojom venčanicom? Da je vratim ili da je dam svojoj ćerki kad se bude udavala? Ne, to nisam želela posebno zbog propasti mog braka. Zašto je onda ne spaliti – objasnila je ona.

Na snimku se vidi Bruk koja je po poslednji put obukla venčanicu dok u rukama drži natpis „Razvedena“. Potom je skinula i ostala u vatreno crvenoj haljini i u visokim potpeticama otvorila bocu šampanjca i time polila venčanicu i potom je zapalila.

U pojedinim scenama se vidi kako štiklom gazin uramljene fotografije sa svog venčanja i cepa zajedničke slike sa bivšim mužem. Potom je sela i iz flaše pila šampanjac gledajući kako se venčanica pretvara u prah i pepeo. Sve je to dokumentovala fotografijama i video snimkom.

Osude

Međutim, kad je to objavila na TikToku usledila je salva osuda i negativnih komentara kojima se nije nadala.

- Ti si jadna, ogorčena žena - 

- Nadam se da nisi tako spalila i kuću koja ti je ostala posle razvoda od muža - 

- Ovo je potpuno patetično! Zašto ceo svet mora da zna da si se ti razvela - 

- Čestitam! Sad konačno možeš da radiš šta ti padne napamet. Jadnice, ti si samo željna pažnje i znala si da će ti ovo pružiti priliku da postaneš poznata na mrežama – bili su samo neki od osuda s kojima je dočeka ovaj njen potez.

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je uradila pravu stvar i podržali su njenu odluku da na taj način proslavi kraj braka.

Iako joj verovatno nije bilo prijatno kad je videla negativne komentare Brukova je pokušala da objasni svoj potez tvrdeći da nije bila u pitanju osveta bivšem mužu.

- Mnogi smatraju da sam želela osvetu, a ja im poručujem da sam želela da se osvetim postoji milion gorih načina šta sam sve mogla da uradim – poručila je ona.

U međuvremenu ona je na jednoj aplikaciji za upoznavanje srela Džonatana s kojim je ubrzo započela ljubavnu vezu.

- Ona je divna, neverovatna žena i želim da je podržim koliko god mogu – rekao je on.

Iako ne krije emocije koje ima prema njemu, Brukova ni ne razmišlja o novom odlasku pred oltar.

- Iskreno, ne znam ni da li ću se ikad više udati. Sada sam srećna, zalečila sam slomljeno srce i želim da se fokusiram na sebe, svoju decu i trenutnu vezu – zaključila je Bruk.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)