Ispovesti

IMALI SU IDEALAN BRAK A ONDE JE PREVARIO SA VASPITAČICOM: Sve se dešavalo pred decom, a onda je usledilo šokantno priznanje (FOTO)

Verovala je da ima savršenog muža, srećan brak i porodicu ali se sve to srušilo u trenu.

07.02.2023 22:01

IMALI SU IDEALAN BRAK A ONDE JE PREVARIO SA VASPITAČICOM: Sve se dešavalo pred decom, a onda je usledilo šokantno priznanje (FOTO)
shutterstock.com

Jedna Britanka u očaju se obratila bračnoj terapeutkinji nakon što je saznala za  aferu svog muža. Kako je ispriča otkrila je da njen suprug varao sa vaspitačicom iz vrtića koju pohađaju njihova deca. U braku su deset godina i imaju dvoje dece od sedam i od pet godina. Oboje mališana su išli u isti vrtić i njoj je tek sada jasno zato je njen muž insistirao da uvek on ide po decu.

Shutterstock

Njen suprug je bio divan i pažljiv pa nije ni sanjala da bi mogao da je prevari

Svi su mi zavideli

Kako je rekla ova žena, verovala je da ima savršenog i požrtvovanog muža zbog čega joj je njegova vanbračna avantura još teže pala.

- Imali smo srećan brak, lep dom, divnu decu i dobar posao. Sve moje prijateljice su bile ljubomorne na mene zato što je moj suprug zaista bio savršen otac i muž. Uvek se trudio da mi pomogne u kućnim poslovima čak je insistirao da on svakog dana pokupi decu iz vrtića kako ja ne bih gubila vreme svraćajući po njih – rekla je ova Britanka.

Kako je priznala, prve sumnje su se pojavile pre tri godine kad je slučajno otkrila da se njen suprug dopisuje s nekom drugom ženom.

- Nisam imala pojma s kim se dopisuje jer nije pisalo ime žene, a ni na kraj pameti mi nije bilo da je to vaspitačica naše dece. On se pravdao da je to samo bezazleni flert i čvrsto mi je obećao da će to prekinuti. Sticajem okolnosti pre godinu dana otišla sam umesto njega u vrtić po decu i primetila sam da je njihova vaspitačica vrlo hladna i gruba prema meni. Rodila se nova sumnja u mojoj glavi i sve mi je bilo jasnije šta se dešava – dodala je ona.

Pomno je posmatrala ponašanje svog supruga sve dok nije shvatila da je vara. Novi šok je usledio kad joj je priznao s kim ju je prevario.

Foto: Shutterstock

Oseća se prazno i povređeno nakon saznaja o aferi muža

Nije hteo da me ostavi

Suočena sa poražavajućom činjenicom da je prevarena naterala je muža da joj kaže s kim je varao.

- Prvo je sve poricao i tvrdio da umišljam, ali kad sam pokazala dokaze shvatio je da nema kud. Priznao mi je da je imao aferu s vaspitačicom iz vrtića naše dece ali je tvrdio da nikad nije ni pomišljao da me ostavi zbog nje. Osećam se tako prazno i povređeno, ne mogu da verujem da je ovako nešto uradio meni i našoj porodici. Ne mogu da podnesem da me dodirne i da ponovo budem intimna s njim iako se on kune da se kaje zbog svega što je učinio – rekla je ova Britanka.

Kako je naglasila, njen suprug se zaista trudi da prevaziđu problem jer ni ona ni on ne žele da razore porodicu.

- Razmišljala sam i o razvodu ali ne želim da uništim sve što smo 10 godina gradila. Osim toga nisam ja ništa loše uradila nego on – dodala je ona.

Foto: Shutterstock

Ne može da podnese da je suprug dodirne i da ponovo bude intimna s njim

Savet terapeutkinje

Bračna terapeutkinja smatra da je ovu ženu najviše povredila realnost.

- Niko nije savršen pa ni vaš suprug vi ste u svojoj glavi od njega napravili savršenog muža iako on to očigledno nije. Svi smo mi ljudska bića koja greše, nijedan ljubavni ili bračni odnos nije savršen. Možda je vaš suprug osećao pritisak da živi u skladu sa idealnom slikom koju ste vi imali o njemu – rekla je teraputkinja.

Kako je naglasila, bez obzira što ju je njen muž izneverio i duboko povredio moguće je ponovo izgraditi poverenje.

- Ako odlučite da mu oprostite i sačuvate vaš brak moraćete da podvučete crtu ispod svega što se dogodilo i nastavite dalje. Ne postoji izgovor za njegovu prevaru ali imate veće šanse da sačuvate vaš brak ukoliko ste voljni da s njim podelite deo odgovornosti za stanje u kome se sad nalazite. Morate razgovarati s njim i jasno mu staviti do znanja da više nećete tolerisati njegovo ponašanje i da ćete ga zauvek ostaviti ako se ponovo upusti u sličnu aferu – rekla je bračna terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)