Sex

OTIŠLI SU NA MEDENI MESEC, A ONDA MU JE NOVOPEČENA SUPRUGA OTKRILA ŠOKANTNE TAJNE: Ostao je izbezumljen, sada ne zna kako da je ostavi!

Očajni muškarac je ispričao kako je njegova izabranica tek nakon sklapanja braka počela potpuno drugačije da se ponaša.

20.06.2023 08:15

OTIŠLI SU NA MEDENI MESEC, A ONDA MU JE NOVOPEČENA SUPRUGA OTKRILA ŠOKANTNE TAJNE: Ostao je izbezumljen, sada ne zna kako da je ostavi!
shutterstock.com

Najveći broj parova u brak uglavnom ulaze kada je njihova ljubav u zenitu i kada jedno prema drugome gaje najsnažnije emocije i strast. 

Venčanja i tradicije kada je u pitanju taj važan događaj razlikuju se širom sveta, međutim, jedno je ustaljeno kod svih - "konzumiranje braka" prve noći nakon što se mladić i devojka jedno drugom obavežu na večnu ljubav jeste jedna vrsta obaveze. U skladu sa tim postoje i velika očekivanja, pa se oba supružnika nadaju kako će baš tada na poseban način sve prštati od strasti, te da će mladenci prvi put kao supružnici provesti zajedničku noć. Međutim, nije sve uvek onako kako se zamišlja. 

shutterstock.com

Muškarac je u anonimnoj ispovesti otkrio sa kakvim problemima se suočava u tek sklopljenom braku

Ispovest jednog novopečenog mladoženje izazvala je buru komentara na internetu. Naime, on je odlučio da s čitavim svetom podeli kako su problemi u njegovom braku počeli već na medenom mesecu.

- Moja žena je na našem medenom mesecu objavila da ne voli se*s. Insistirala je da menadžer hotela zameni našu dvokrevetnu sobu za jednu sa dva odvojena kreveta, a zatim je dodala da će joj trebati sopstvena spavaća soba kod kuće. Sada smo se vratili i naš brak još nije "konzumiran" - započeo je svoju priču muškarac u anonimnoj ispovesti za Dejli Star.

Kako je dodao, sve vreme je bio u zabludi jer mu supruga nikada nije govorila o svojim stavovima po pitanju intimnih odnosa u braku.

Shutterstock, Privatna arhvia

Supruga nije želela odnose pre braka, ali nije govorila ni o tome keko će stvari funkcionisati kasnije

- Moji saradnici zbijaju šale o se*su i zovu me srećnikom, dok moje sestre žele da znaju kada će se naša prva beba roditi jer očajnički žele da budu tetke. Ne smem nikome da kažem šta se u stvari dešava. Užasnut sam i veoma zbunjen. Zašto nije spomenula svoju odbojnost prema strasti pre nego što smo izgovorili sudbonosno "da“? Upoznali smo se onlajn prošle godine i naša veza je praktično bila na daljinu. Ona je čak i venčanje organizovala na daljinu i pazila je na svaki detalj. Prvi put sam je držao u naručju samo mesec dana pre ceremonije. Ali ona je insistirala na nema se*sa pre braka. Međutim, nismo imali se*s ni posle braka… Svaki put kada se nagnem da je dodirnem, ona se udalji. Kad god treba da se skine, ode u kupatilo i izađe obučena u zakopčanoj spavaćici kakvu je nosila moja prabaka. Pitao sam je da li me voli ili smatra da sam odbojan, a ona je samo slegnula ramenima. Pokušao sam da nagovestim da je volim i da je želim i da bih uživao u fizičkom izražavanju te ljubavi, ali nije imalo efekta - priznao je očajni novopečeni mladoženja.

Govoreći dalje o dešavanjima u vezi sa intimom, naveo je kako je napravio strašnu grešku i kako sada ne zna šta da uradi da izađe iz takvig braka.

- Ona je postavila barijeru koju ja pokušavam da srušim. Ovo nije vrsta veze koju sam potpisao. Nijedna od mojih bivših devojaka nije bila ovakva. Imam užasan osećaj da sam napravio strašnu grešku. Šta je moj sledeći potez? - upitao je on na kraju savetnicu portala Dejl Star.

shutterstock.com

Savetnicu je upitao kako da izađe iz ovakvog brakan jer mu je taj odnos nepodnošljiv

- Pitam se da li je vaša nova žena teško patila kao dete ili dok je bila mlađa žena. Da li je bila maltretirana, izneverena ili joj je rečeno da je se*s prljav? Nagoveštavanje da je volite i želite nije dovoljno, potrebno je da sa njom vodite ozbiljnije, iskrenije razgovore o tome kako se osećate. Da li je spremna da se otvori? Šta ona može da vam kaže o prethodnim odnosima sa članovima porodice ili partnerima? Ona treba da shvati da je se*s radostan i zdrav deo odnosa svake veze. Treba da zna da to što ste zajedno goli i konzumirate svoj brak nije prljavo ili pogrešno - poručila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)