Ispovesti

MOJ MUŽ IMA 60 GODINA I IZGUBIO JE ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Kada smo saznali šta je pravi uzrok bili smo zatečeni, ovome se nisam nadala (FOTO)

Erektilna difunkcija pogađa mnoge, a uteha je da ona može uspešno da se leči kada se otkrije suština problema.

07.08.2023 20:00

MOJ MUŽ IMA 60 GODINA I IZGUBIO JE ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Kada smo saznali šta je pravi uzrok bili smo zatečeni, ovome se nisam nadala (FOTO)
Shutterstock

Erektilna disfunkcija može se pojaviti bilo kada tokom života, ali češće se javlja kod starijih muškaraca. Jedna žena od 59 godina, otkrila je da se njen suprug sa 55 godina susreo sa tim problemom, sa kojim su naučili da žive.

- Imam 59 godina, a moj muž je godinu dana stariji. Već 15 godina smo u braku i prvih 10 je sve bilo u redu. Međutim, njemu je vremenom počeo da se javlja problem prilikom intimnih odnosa koji su na kraju dijagnostikovali u vidu erektilne disfunkcije. Iako ga volim, shvatila sam da je se*sualnost nešto što više neće biti u opisu našeg bračnog odnosa. Vremenom sam se navikla na to i sam se*s mi uopšte nije nedostajao, ali onda sam se suočila sa novim problemom - započinje priču ova žena, piše San.

Shutterstock

Dijagnostikovana mu je erektilna disfunkcija

Njen suprug otišao je u penziju sa 60 godina, a svih 5 godina pokušavao je da pronađe uzrok za svoju erektilnu disfunkciju i konačno je došao do saznanja da je stres bio glavni okidač. Posao je bio glavni razlog stresa, a pošto se penzionisao i počeo da uživa u slobodnom vremenu, se*sualni nagon se vratio.

- Moj muž je u početku bio mrzovoljan, ali onda je shvatio da mu se erektilna difuncija sredila i da je ponovo sposoban da upražnjava se*s. Sada me bukvalno juri po kući. S druge strane, ja sam na pragu 7. decenije, a pošto intimnih odnosa nije bilo poslednjih pet godina, totalno sam se odvikla od toga. Uopšte ne znam kako da se ponašam. Pre smo imali problem zato što on nije mogao da ima se*s, a sada ga imamo zato što prečesto ima tu potrebu, zbunjena sam i više mi nije do toga - požalila se ova žena.

Shutterstock

Izlečio erektilnu disfuknciju pa ne može da se zasiti intimnih odnosa

Komentari su ubrzo usledili.

- Imate dovoljno godina da možete sa suprugom da sednete i otvoreno da porazgovarate o svemu što vas muči.

- Objasnite mužu da niste “na dugme” i da vam treba vremena da se prilagodite celoj situaciji.

- Problem iznenadne potrebe za se*som ili nepostojanja nikakve želje za tim se javlja kod oba pola, možda je najbolje da porazgovarate sa nekim stručnjakom iz tog domena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)