Ispovesti

OTIŠLA JE SA DEČKOM NA LETOVANJE U MAJAMI: Posle par sati samo je nestao, kada joj je stigla poruka u neverici je čitala reči koje su joj bile ispisane (VIDEO)

Čendled je javno podelila situaciju koja ju je zadesila na putovanju.

01.09.2023 17:01

OTIŠLA JE SA DEČKOM NA LETOVANJE U MAJAMI: Posle par sati samo je nestao, kada joj je stigla poruka u neverici je čitala reči koje su joj bile ispisane (VIDEO)
tiktok/chanzachill, Pixabay

Žena iz Merilenda postala je viralna na TikTok-u nakon što je otkrila da ju je zaveo muškarac koji ju je odvezao u Majami na jedno uzbudljivo putovanjeŽena po imenu Čendler (30) rekla je da je muškarac spakovao stvari dok je ona spavala u hotelskoj sobi koju su delili i otišao zauvek.

Čendler započinje video, koji ima više od 3 miliona pregleda, objašnjavajući kako joj je muškarac rekao za sestru koju nije video neko vreme i da će ručati sa njom.

- Bila sam kao, u redu je, kul, samo ne zaboravi da imamo ove teško dostupne rezervacije za ručak u 13:30. On je reagovao kao, 'da, vratiću se pre toga - tvrdi ona u ispovesti za Dejli Mejl.


TikTokerka je u video ispovesti objasnila da nije mislila na to i otišla je do bazena da ubije malo vremena dok se na suncu. Međutim, vreme je prolazilo a od njenog partnera nije bilo ni traga ni glasa.

 

 

- U 13:10 poslala sam mu poruku  'hej gde si, ne zaboravi na ručak.' A onda sam u 13:20 poručila 'gde si, kao da ideš po mene na ručak...?' - govori devojka detalje razvoja ovog neobičnog događaja.

U tom trenutku, Čendler je postala frustrirana, ali je čoveku dala prilike da odgovori u slučaju da mu se nešto zaista dogodilo. Čendler je rekla da je odložila rezervaciju, ali je tvrdila da se čovek i zbog toga nije pojavio, pa je sve otkazala i vratila se u hotelsku sobu da odspava. Međutim, tek dolazi do neverovatnog raspleta situacije.

Čendler je rekla da ima neke prijatelje u okolini i da je umesto toga odlučila da se druži sa njima, ali kada je počela da se sprema  nigde nije bilo stvari njenog partnera

- Gledam okolo i gledam u ugao, shvatam da njegove stvari nisu tamo - šokantno je otkrila Čendler.

Video se nastavlja, ali onda Čendler otkriva snimke ekrana, u jednom od mnogih naknadnih video zapisa koji pokazuju da joj je muškarac na kraju poslao poruku. Čendler je pitala da li je „u redu“, iako je sve što je muškarac rekao kao odgovor na njene brige bilo „Biću dobro“. I dalje tražeći odgovor o svemu što se dešava, Čendler konačno dobija odgovor na koji je sve vreme mislila. U drugom nastavku  Čendler objašnjava da je čovek sve vreme živeo tajnim životom i imao ženu i porodicu.

 

 

Čendler je rekao da je „jedna žena došla“ iz vedra neba i poslala joj poruku da otkrije da je muškarac zapravo oženjen. Anonimni korisnik na Tiktoku je takođe dao Čendleru zapise i dokumente objavljene na internetu u kojima se vidi ime tog čoveka, kao i njegova navodna supruga - koja deli isto prezime kao i on - u kući koju su kupili još 2020. Korisnici na TikTok-u nisu se mogli zasititi i preplavili su Čendlerin odeljak za komentare u svim povezanim video snimcima o ovom pitanju.

- Imate odgovornost prema toj ženi. Šta će ona da uradi sa informacijama zavisi od nje. Ali moraš da joj kažeš.

- Devojko, zaboravi ga! 

- Idi do njegovog računa i upoznaj nekog drugog! njegov gubitak. 

- Da, oženjen je i shvata da je previše uvučen. Sad je došao k sebi. 

- Tamo je upoznao neku drugu i verovatno je u drugoj sobi sa njom - samo su neki od komentara ispod Čendlerine objave na TikToku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)