Telo

UŽIVALA JE U ČARIMA LETOVANJA U TURSKOJ, A ONDA JOJ JE PRIŠLA KONOBARICA: Nakon njenih reči otrčala je u sobu plačući, kako je moguće da se ovo dešava? (VIDEO)

Loren Sadington je bila na dvonedeljnom odmoru sa porodicom u prestižnom turskom hotelu u kome je uživala u svim povlasticama.

17.08.2023 18:02

UŽIVALA JE U ČARIMA LETOVANJA U TURSKOJ, A ONDA JOJ JE PRIŠLA KONOBARICA: Nakon njenih reči otrčala je u sobu plačući, kako je moguće da se ovo dešava? (VIDEO)
Instagram-laurensaddingtonx

Loren Sadington je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 540.000 ljudi. Ona voli da putuje, ali i da uživa u hrani, a nedavno je boravila u Turskoj gde je iskoristila sve prednosti ol inkluziv sadržaja. Ona je uživala u čarima Turske čak dve nedelje, a to je pored sunčanja i plivanja uključivalo i uživanje u turskoj trpezi. Ova dama je sama priznala da je dnevno jela čak i 10 pocija pošto nije znala, u bogatom meniju, za šta pre da se odluči, a to se odrazilo delimično i na njenu liniju.

Ova dama nema dlake na jeziku pa sa pratiocima deli mnoga dešavanja iz privatnog života. Samo jedan od detalja koje je podelila sa širim auditorijumom je i to da pati od zatvora i nadimanja posle obroka, što je posebno izraženo kada promeni kuhinju. Ona se tako u Turskoj pred sam odlazak susrela sa veoma neprijatnom konobaricom.

@laurensaddingtonx

I have no words it was SO awkward 😭😭😭😭 ♬ original sound - Lauren Saddington 👑

 

- Ta žena me je posluživala za doručkom i počela je razgovor tako što je rekla kako me posmatra već dve nedelje, što je bilo dovoljno čudno. Mislila sam da će reći da sam joj poznata sa Tok-toka, ali ona je rekla sam joj bila veoma lepa tek kada sam stigla. Onda je nastavila da objašnjava kako je posmatrala kako moj stomak iz dana u dan postaje sve veći i veći i kako mora da sam trudna. Odgovorila sam joj da sam na dužem letovanju sa porodicom ovde i da samo obožavam da jedem, što sam smatrala da je dovoljan odgovor - započinje svoju priču ova devojka, a o tome je pisao i San.

Konobarica, međutim, nije ostala na ovome, već je nastavila sa nagađanjima kako Sangtonova mora da je trudna.

- Na kraju sam morala otvoreno da joj kažem da nisam trudna. Ona je bila vidno zapanjena, kao vrhunac svega, pitala se kako je to moguće, da nisam trudna, kad mi je stomak tako ogroman. Onda je pokušala da se ispravi tako što je rekla da ne bi trebalo neko njene veličine da komentariše mene, ali prosto joj je bilo “žao” da me gleda kako sam svakim danom sve veća - objasnila je Tiktokerka.

Loren se nije smirila ni kada se vratila u sobu. U narednom snimku je objasnila kako ju je to toliko potreslo, da se isplakala kada je stigla u hotelsku sobu, a komentari na ovo netipično iskustvo su odmah usledili.

- Nemam reči, bilo je to veoma neprijatno iskustvo - napisala je Loren u opisu snimka.

- Nikada mi neće biti jasna potreba drugih ljudi da zabadaju nos u tuđe stvari.

- Dušo, fantastično izgledaš, ne dozvoli da te neka turska konobarica ubedi u suprotno.

- Bukvalno ne mogu da verujem da je neko imao hrabrosti to da ti kaže u lice.

- Ta konobarica koja ti je to rekla je toliko ljubomorna na tebe da je smislila način da te nekako ponizi, ne nasedaj.

- Ja bih joj se žestoko suprotstavila, pogotovo ako je krupnija od mene.

- Ja bih samo počela da plačim, ne trpim kritike.

- Nemam reči, žao mi je što si morala da prolaziš kroz to na svom odmoru - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)