Vesti SAOBRAĆAJNA NESREĆA OTKRILA MRAČNU PORODIČNU TAJNU: Policija je započela jednu istragu, a onda su slučajno došli do saznanja koje ledi krv u žilama! 23:10
Ispovesti DRAMA U HRVATSKOJ: LJUBAVNICE MU BANULE NA VRATA, NASTALA OPŠTA TUČA I LOM: O ovom slučaju bruji region, nesrećnik završio iza rešetaka - a onda je usledilo NAJGORE! 15:35
Brak i veze ODVELA JE DEČKA PEDALINOM NA OTVORENO MORE, A ZATIM URADILA NEŠTO MONSTRUOZNO: Preuzela je pravdu u svoje ruke i sada joj sude za pokušaj UBISTVA 12:45
Odrasli "BOLJA JE I OD KOPRIVE, TO JE ČUDO BOŽIJE" Prof. dr Perišić objasnio šta rešava ZATVOR kao iz šale 08:31
Strast NAJBOLJA DRUGARICA JE SPAVALA S MOJIM DEDOM, A SAMO NEKOLIKO SATI KASNIJE I S MOJIM DEČKOM: Ali tu nije bio kraj, kada sam videla te fotografije - pripala mi je muka! 21:15
Vesti IRENA JE DECU STAVLJALA U MRTVAČKE SANDUKE: Tek nakon hapšenja saznala se GORKA ISTINA - a onda je progovorila! 18:45
Odrasli POTOPITE JE UVEČE I POJEDITE, UJUTRU ĆETE SE ISPRAZNITI! Dr Čubrilo otkrio - ova voćka čisti creva kao buldožer, ne treba vam ništa drugo za detoks! 09:39
Odrasli BROJ VAŠIH STOLICA GOVORI O BOLESTI - morate ovo znati! Evo sa čime se suočavate ukoliko neredovno praznite creva i koliko se odlazaka u toalet smatra ZDRAVIM! 11:20
Odrasli OVO ČISTI CREVA POPUT BULDOŽERA! Koga muči zatvor i želi da ima dobru probavu - mora da isproba sledeće 13:40
Vesti VIDELA GA JE U NOVINAMA I SHVATILA DA JE TO NJEN NESTALI BRAT: Nije ga bilo 25 godina i učinio je jeziva dela (FOTO) 13:00
Vesti 14 GODINA JE NEVIN LEŽAO U ZATVORU, A KADA JE IZAŠAO OSVETIO SE SVIMA: O njemu su brujali svi svetski mediji, a evo gde je danas! (FOTO) 16:10
Vesti ŽENA JE SNIMILA KAKO NJEN MUŽ RIBA WC ŠOLJU, LJUDIMA JE POZLILO: "Dobila bih srčani udar da sam ovo videla u svom kupatilu"! (VIDEO) 15:30