Telo

DOBRO POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU OVE PLAVUŠE: Devojka zbog svog izgleda prolazi kroz dramu, evo o čemu se radi (FOTO+VIDEO)

Finli Vord je Tiktokerka koja ima 20 godina i neprestano se suočava sa zluradim komentarima.

12.08.2023 21:00

DOBRO POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU OVE PLAVUŠE: Devojka zbog svog izgleda prolazi kroz dramu, evo o čemu se radi (FOTO+VIDEO)
TikTok-finleythaiward

Finli Vord je Tiktokerka koja ima svega 20 godina, ali se neprestano suočava sa zluradim komentarima na račun svojih grudi. Ova dama je navela da njeno poprsje nije pretrano bujno, ali i pored toga žene u zrelim godinama, poneke prijateljice i muškarci se trude da ih prokomentarišu kad god im se pruži prilika za tako nešto. Upravo zato ova dvadesetogodišnjakinja je navela kako joj veće grudi otežavaju život.

Finli je tako objavila snimak koji je dobio više od 61.000 pregleda. Na njemu je pod naslovom “Težak život” postavila fotografiju iz noćnog izlaska. Ona je tu u kožnim pantaloma i korsetu, a nagnula se malo ka napred kako bi njen dekolte došao do izražaja. Ona je devojka sitnije građe, pa je to možda razlog što je njen dekolte često bio predmet priče, a o tome je pisao i San.

Vordova je objavila snimak koji počinje njenom fotografijom, a sledi slika starije gospođe koja namršteno gleda, a pored piše: “Redovni pogledi neodobravanja”. Sledi je fotografija žene srednjih godina koje se navodno preterano brinu da li veće grudi predstavljaju njenoj sitnoj građi veliko opterećenje za kičmu. Snimak se završava slikom prijateljica koje sede i razgovaraju na temu većih grudi i poručuju joj:

- Prestani da se žališ, ljudi super plaćaju da ih gledaju na fotografijama ili snimcima.

Snimak je dobio 4.000 sviđanja i na stotine prosleđivanja, a mnoge dame su se identifikovale sa problemom sa kojim Finli muku muči.

- Kao da čitam o samoj sebi!

- Ako me nešto izluđuje to su ovi zli pogledi starijih žena.

- Ne zna se da li je gore kada u tebe bulje sredovečne žene ili muškarci.

- Ti si još i dobro prošla, moje grudi su zaista ogromne, tako da trpim neprijateljske komentare gde god da krenem - samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)